tomola - dokladnie, ja tez mam takie uczucia, a pamietam jak w zeszlym roku myslalam jak to bedzie za rok:-) Wigilia i swieta, a tu prosze, mala ma juz 4,5 miesiaca. Ach ciekawe jak to bedzie za rok, jak nasze skarby beda juz chodzily i same odpakowywaly prezenty....;-)
reklama
evelinakol
Sierpniowa mama'07 mama marianny i olivera
Edytka co tam u ciebie?
edyta80
Mama 2001 i 2007 :-)
Testu nie zrobiłam bo nie mam gdzie kupic a do najblizszej apteki mam juz spory kawałek, bo mieszkam juz za miastem i niestety aptek brak no chyba, że mój szanowny mąż mi kupi choć on bardzo tego nielubi robc hehe. No a okresu jak nie widac tak nie widac,miałam go dostac 20 grudnia
Edyta dobrze ze to nie ciąża wystarczy poczytać forum dzieci rok po roku co te biedne mamy mają a poza tym jesteś po drugiej cesarce i gdybyś teraz zaszła w ciaże musiałabyś tez mieć cesarke! a sama wiesz ze każda kolejna jest coraz gorsza :-(
Moja koleżanka w zeszłym roku w sierpniu urodziła synka po 2 latach leczenia sie w klinice niepłodnosci. Po 4 m-cach będąc jeszcze na macierzyńskim zaszła w drugą nieplanowaną ciąże! mówiła ze skoro pierwsza ciąża przyszła z takim trudem to nigdy by sie nie spodziewała ze tak szybko zajdzie w kolejną. Teraz ma już drugie dziecko i powiedziała ze nie ma nic bardziej koszmarnego niż dziecko rok po roku
Moja koleżanka w zeszłym roku w sierpniu urodziła synka po 2 latach leczenia sie w klinice niepłodnosci. Po 4 m-cach będąc jeszcze na macierzyńskim zaszła w drugą nieplanowaną ciąże! mówiła ze skoro pierwsza ciąża przyszła z takim trudem to nigdy by sie nie spodziewała ze tak szybko zajdzie w kolejną. Teraz ma już drugie dziecko i powiedziała ze nie ma nic bardziej koszmarnego niż dziecko rok po roku
reklama
Podziel się: