reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowa mama po porodzie...

Ja to mam juz obsesje. Okresu nie dostalam nadal, kupilam test i na szczescie wyszla jedna kreska:tak:. Jak sobie pomysle ze gdybym byla w ciazy to bym pewnie musiala lezec w szpitalu albo sie przynajmniej na maxa oszczedzac to mi sie odrazu niedobrze robi bo kto by sie Zuzia zajal:shocked2::szok:

reklama
My planujemy następne dziecko tak za ok 5-6 lat ale to tez dlatego że mam 22 lata i chce najpierw skończyc nauke:sorry2:
Platrów juz nie używam bo mi sie paprały, odklejały i wogóle ble:no::no:

wszystkie tak o tych okresach piszecie, i zaczynam sie martwic bo ja jeszcze nie dostalam, a tabletek nie biore :-)
no ale co ma byc to bedzie :tak:

a czy wy po porodzie nie macie problemów z seksem?? pytam bo kurde przed ciążą kochalismy sie b.często a teraz to seks dla mnie mógłby nie istnieć no i aż mi szkoda mojego faceta nie wiem czy to jeszcze jakas burza hormonalna czy jakie psinco
a może to obawa przed następna ciążą juz sama nie wiem

aniulka - ja casami padam, ze zmęczenia jak mojego męża najdzie o północy.;-) Ale ogólnie istnieje, jak najbardziej, choć jeszcze jest trochę inaczej...:confused:
O ciążę się nie martwię, bo biorę tabletki, ale jakoś dziwnie, bo Wiki śpi w tym samym pokoju. Zawsze "początkowo" mi to przeszkadza, potem się ... zapominam:-D

No u ans podobnie, znaczy sie ja jestm zmeczona po calym dniu z malym, i maly tez spi w tym samym pokoju, co mi tez przeszkadza, wiec jak juz nie jestem zmeczona i mamy na cos ochote to poprostu zmieniamy pokoj :-D
No i musze przyznac, ze jesli chodzi o seksik to jest lepiej niz przed ciaza :-)

a ja nosze sie z zamiarem ufarbowania wlosow i nie mam jak bo boje sie zaczac a jak Karol mi sie rozryczy to bede biegac z ta farba do wieczora:-Dciekawe co by wyszlo:baffled::-D
u mnie plastry sie nawet sprawdzaja tylko teraz w zlym miejscu przykleilam bo jak Karolowi sie odbije to mleko laduje na nim:-Dna szczescie nie ulewa:tak:

witam,dawno mnie nie bylo,na nic czasu nie mam.Dziś ( po ponad czterech miesiącach od porodu!!!) dostalam okres,na razie, o dziwo, nic mnie nie boli.Przed ciążą zawsze miałam okropne bóle przy okresie.Mam nadzieje,ze teraz każdy okres bedzie taki lekki

Moje pierwsze Święta gdzie waga w dół poszła .Już jestem 2 kg na minusie w porównaniu do wagi z przed ciąży :-), zostało mi jeszcze parę do zrzucenia - chociaż i tak jestem z siebie strasznie dumna. Dieta mi służy ;-), żeby tylko zdrowie na tym nie straciło to będzie super.
Koszule na guziczki nie dopinają mi się w biuście, ale wszystkie spodnie z tyłka spadają :-p

reklama
Do góry