Ja to mam juz obsesje. Okresu nie dostalam nadal, kupilam test i na szczescie wyszla jedna kreska. Jak sobie pomysle ze gdybym byla w ciazy to bym pewnie musiala lezec w szpitalu albo sie przynajmniej na maxa oszczedzac to mi sie odrazu niedobrze robi bo kto by sie Zuzia zajal
reklama
aniulka01
Sierpniowa mama'07 nasze pierwsze maleństwo
a czy wy po porodzie nie macie problemów z seksem?? pytam bo kurde przed ciążą kochalismy sie b.często a teraz to seks dla mnie mógłby nie istnieć no i aż mi szkoda mojego faceta nie wiem czy to jeszcze jakas burza hormonalna czy jakie psinco
a może to obawa przed następna ciążą juz sama nie wiem
a może to obawa przed następna ciążą juz sama nie wiem
Antylopka
Potrojna mamuska
aniulka - ja casami padam, ze zmęczenia jak mojego męża najdzie o północy.;-) Ale ogólnie istnieje, jak najbardziej, choć jeszcze jest trochę inaczej...
O ciążę się nie martwię, bo biorę tabletki, ale jakoś dziwnie, bo Wiki śpi w tym samym pokoju. Zawsze "początkowo" mi to przeszkadza, potem się ... zapominam
O ciążę się nie martwię, bo biorę tabletki, ale jakoś dziwnie, bo Wiki śpi w tym samym pokoju. Zawsze "początkowo" mi to przeszkadza, potem się ... zapominam
No u ans podobnie, znaczy sie ja jestm zmeczona po calym dniu z malym, i maly tez spi w tym samym pokoju, co mi tez przeszkadza, wiec jak juz nie jestem zmeczona i mamy na cos ochote to poprostu zmieniamy pokoj
No i musze przyznac, ze jesli chodzi o seksik to jest lepiej niz przed ciaza :-)
No i musze przyznac, ze jesli chodzi o seksik to jest lepiej niz przed ciaza :-)
Karolki
Podwójna mama:)
a ja nosze sie z zamiarem ufarbowania wlosow i nie mam jak bo boje sie zaczac a jak Karol mi sie rozryczy to bede biegac z ta farba do wieczoraciekawe co by wyszlo
u mnie plastry sie nawet sprawdzaja tylko teraz w zlym miejscu przykleilam bo jak Karolowi sie odbije to mleko laduje na nimna szczescie nie ulewa
u mnie plastry sie nawet sprawdzaja tylko teraz w zlym miejscu przykleilam bo jak Karolowi sie odbije to mleko laduje na nimna szczescie nie ulewa
witam,dawno mnie nie bylo,na nic czasu nie mam.Dziś ( po ponad czterech miesiącach od porodu!!!) dostalam okres,na razie, o dziwo, nic mnie nie boli.Przed ciążą zawsze miałam okropne bóle przy okresie.Mam nadzieje,ze teraz każdy okres bedzie taki lekki
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
Moje pierwsze Święta gdzie waga w dół poszła .Już jestem 2 kg na minusie w porównaniu do wagi z przed ciąży :-), zostało mi jeszcze parę do zrzucenia - chociaż i tak jestem z siebie strasznie dumna. Dieta mi służy ;-), żeby tylko zdrowie na tym nie straciło to będzie super.
Koszule na guziczki nie dopinają mi się w biuście, ale wszystkie spodnie z tyłka spadają
Koszule na guziczki nie dopinają mi się w biuście, ale wszystkie spodnie z tyłka spadają
reklama
Podziel się: