reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowa mama po porodzie...

Hej dziewczyny!
Ja dostalam miesiaczke 2 miesiace po porodzie...niestety:-(
ale byla normalna....taka jak przed ciaza...tak samo obfita..(moze nawet troche mniej)...nie lalo sie ze mnie...i trwala tak jak zawsze 5 dni...
to napewno nie jest reguła...

reklama
Kurcze tak plakalam nad tym okresem i wykrakalam sobie. Mam pytanie, czy jak po porodzie dostalam miesiac temu okres i karmie piersia to rzeczywiscie moge nastepnego nie dostac. W ciazy nie jestem na 99,9% ale zaczynam panikowac, zawsze w koncu jest ten 0,1%. Chyba bym sie zalamala bo mialam cesarke i nastepne dziecko planuje za najmniej 3 latka.

Pare dni temu odstawiłam małego od cyca a właściwie sam się odstawił bo zaczął wypluwać teraz czekam co się będzie działo jakiś czas mam plamienia:wściekła/y: a okresu nie widać narazie:confused:a jestem ciekawa co u mnie będzie fajnie by było jakby się skrócił bo zawsze miałam 7dni:crazy:

3 okres sie rozpoczal wczoraj:-( ale jakos nieciekawie sie czulam, bylo mi niedobrze:no:ale to moze od plastra anty bo pierwszy przykleilam, nie mam pojecia. I wiecie co nie moge zniesc zapachu pieczonego miesa nie mowiac o jedzeniu - to mi chyba po ciazy zostalo:szok:ale moze minie jak myslicie???:cool2:

Karolki - a może plaster nie zadziałał i to ciąża ;-), my nie stosujemy nic, ostatnio też myślałam że będzie następny bobas ;-), nawet test kupiłam :-D

mrozik - dobre:-D:-D:-D:szok::szok::szok:
napewno to nie ciaza bo mam regularnie okres a poza tym bylam u lekarza niedawno:-) a plasterek dopiero przykleilam pierwszy wiec nawet gdyby:szok:to nie byla by wina plastra:tak:
boze ja po cesarce jestem i nie moge zajsc ponownie:no:

Mrozik-odważnie;-)
Karolki-spokojnie,moze to faktycznie pozostalosc po ciązy:tak:
Ja tez miałam cesrke ale nie dlatego nie chcialabym teraz byc w ciazy-po prostu nie wyobrazam sobie jak mialabym sobuie poradzic:no:chcialabym zeby miedzy maluszkami bylo ok 2 lat roznicy:tak:

Myśmy ponad 3 lata o dzidzię walczyli, więc jakby sie przytrafiło teraz to też dobrze, byle by nie było przeciwskazań medycznych, to jakoś by się dało rade. Z bliźniakami sobie radzą, to ja może też bym dała rade ;-). Boję się tabletek i wszelkich innych anty, chciała bym jeszcze dzidzie mieć :sorry2:, a nie ufam tym medykamentom ;-)

dziewczyny mi to sie już śni że w ciąży jestem!!!
dzisiaj to mi sie śniło że płakałam bo nie dam rady z drugim dzidziusiem hihi dobrze że to sen....
ja też myślę aby zaczekać ok dwa trzy lata i dopiero później myśleć o drugim dziecku no ale jak sobie wykrakam albo wyśnię??

reklama
ja chce poczekac ok 4 lat bo nie wyobrazam sobie jakbym teraz znow miala lezec 3 miesiace jak w ciazy z Karolem:szok::no:
poza tym u mnie jest bardzo duze obciazenie genetyczne blizniakami i lekarka powiedziala ze bardzo prawdopodobne sa w 2 ciazy:szok: i napewno bym sobie rady nie dala bo mieszkamy sami :no:

Do góry