reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowa mama po porodzie...

kurde Edyta to ciezko to przechodzisz:szok: ja dostane 3 okres ale nic mnie nie boli:tak:choc przed ciaza bywalo roznie:-(
kupilam dzis ta odzywke do wlosow wax bo tak mi wypadaja ze szok!!!i okazalo sie ze moja mama juz dawno jej uzywa:-Dtylko ona do jasnych wlosow a ja do ciemnych kupilam.Swoja droga strasznie ja chwalila:tak:

reklama
A mi sie dzis zaczął juz mój trzeci okres:dry:troche brzuch pobolewa ale nic trzymam sie bo jutro moja druga połowa wraca i mam zamówienie na ciasto i sałatke:shocked2::-pa garow po tym wszystkim fuuuuul:wściekła/y::wściekła/y:

edyta ciężki ten twój okres:szok:

no Edytka ciężko to przechodzisz ja to zawsze tylko w pierwszy dzień umierałam a słyszałam że po ciąży juz nie boli hehe ale jak widze to chyba nie prawda :(

ja też mam ta odzywkę wax fajne włosy są po niej takie jakby nawilżone i też polecam!!

no Natalka w końcu sie doczekałaś :)

Edyta biedaku strasznie Ci współczuje:no:
Ja nie mam jakichs bolesnych ale za to potwornie obfite:dry:albo zapomnialam jak to jest:-Djak zaczne brac pigulki to sie wszystko unormuje-mam nadzieje:sorry2:

Dziewczyny macie jakieś sposoby na ujędrnienie piersi,martwie sie że jak przestane karmić to zostana mi dwa flaczki:no: nosze cały czas biustonosz ale to chyba nie wystarczy niedość że te rozstepy to jeszcze to! A apropo rostepów to moje wciąż są strasznie sine niewiem kiedy zbieleją:wściekła/y: a okresu jak niebyło tak niema:confused:

:-)Dzieki dziewczyny no cóż my biedne musimy przez to wszystko przechodzic jaka ja bym była szczęśliwa gdyby tak mój facet choć raz dostał okres i był w ciąży hehe:-DCo wy na to???:tak:;-)Mi by to dało wielką satysfakcje:-)Dziś sie leje ze mnie jak niewiem:-(i mam duzo skrzepów ale zawsze tak miałam , na szczęście brzuch już nie boli:tak:.

Breeze - najlepszym sposobem to chyba masaż wodą naprzemian raz zimna raz ciepła:-)Ja syna karmiłam bardzo długo ponad 2 lata i nie miałam flaczków tylko ,że niestety wróciły do wczesniejszego rozmiaru i miałam maciupkie B:zawstydzona/y:Podobno karmienie nie ma wpływu na wyglad piersi.

a słyszałam że czasem są mniejsze niż przed ciążą nio ale zauważyłam że jak cycek jest pełny to jest ladny okrąglutki a jak dzidzia oprózni to taki obwisły troche.A co do faceta to fajnie by było gdyby rodzili:-)

Gdyby faceci byli w ciąży to jestem pewna ze od pierwszego dnia ciąży leżeliby w łóżku na zwolnieniu lekarskim hihihihi :tak::-p

Dziewczyny po porodzie to miesiączki powinny byc mniej bolesne aniżeli przed.
Ja jeszcze w ogóle miesiączki nie miałam ale zapewne niedługo dostane bo jutro mina trzy miesiące od porodu.

reklama
Moja koleżanka z pracy przed porodem nie wiedział co to ból miesiaczkowy, teraz zwija sie z bólu przy każdej miesiączce. Dodatkowo bardziej boleśnie przechodzi jajeczkowanie, zawsze przeciwbólowe musi coś łyknąć :-(. Moja mama też bardziej odczuwa jajeczkowanie po porodach:szok:

Do góry