reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowa mama po porodzie...

tak mrozik, ale tylko 8 godzin w tygodniu (uczę w szkole) wiec mała na tym nie ucierpi,wymykam sie z domu na dwie-trzy godzinki trzy razy w tygodniu.Wiktoria zwykle w tym czasie spi;-)

reklama
Syska a jak mala sie obudzi?sama ja zostawiasz? Choc przyznam ze moja mama ostatnio mi powiedziala ze kiedy mialam 1,5 roku zostawiala mnie na 2 godzinki w kojcu,(tez pracowala), zazwyczaj jak spalam, ale ja jakos bym sie bala, nie daj Boze jakby maly sie obudzil ,rany!!!....hmm byc moze panikuje tylko....

A ja wam sie pochwale kobitki ze moj gin dal mi skierowanie na kinezyterapie na odzyskanie figury sprzed ciazy, mam swoja trenerke i cwiczymy ostro do tego cwiczenia odbywaja sie z moim maluszkiem:tak::tak:takze sie mi trafilo:-)

Ola no to faktycznie fajnie ci sie trafiło z tymi ćwiczeniami

ja też już bym chciała ćwiczyć ale dopiero w poniedziałek bedzie miesiąc więc chyba musze jeszcze troche poczekać zastanawiam sie też nad kupnem pasa ściągającego ale słyszałam różne opinie na ten temat że niby po cesarce nie za bardzo można może któraś z was dziewczyny po cc mi podpowie?

pozdrawiam Was i maleństwa

Ola ale faktycznie super Ci sie trafiło,ylko pozazdrościć:-)

a jak tam dziewczyny stosujecie zel z musteli??ja tak,ale gdzies dopiero od tygodnia,wiec nie za bardzo cos widze.kurcze chcialabym schudnac do chrzcin małej bo chce sobie cos kupic do ubrania,ale chcialabym zeby mi sie to przydalo wiecej razy i nie chce zbyt duzego kupowac.niby sie juz mieszcze w moje spodnie,ale czuje ze troche ciasnawo mi jest,od przedwczoraj zaczelam robic brzuszki,moze cos pomoze,musialabym tez z ud troche zrzucic,ale wątpie ze zdaze:baffled:
a co do pasa...to tez sie nad tym zastanawiam

Kasia ja stosuje żel musteli ale jakiś szcególnych efektów nie widze :-( chociaz nie wiadomo jak by było gdybym go nie stosowała? :crazy: w kazdym razie w poniedziałek będzie 7 tygodni po porodzie i mam zamiar zapisać sie na gimnastyke odchudzającą ;-) co prawda nie wyglądam najgorzej ale wkurza mnie to ze nie mieszcze sie jeszcze we wszystkie swoje rzeczy :szok::wściekła/y: no i mam troche za dużo w udach i pupie :zawstydzona/y: w sumie zostało mi 6kg :wściekła/y::szok::-( martwi mnie to że podobno po cc jest gorzej zgubić nadmiar kilogramów niż po naturalnym porodzie :szok::-(

Ola zazdroszcze Ci tych ćwiczeń :-) to naprawde mobilizujące że lekarz ci zapisał coś takiego :tak::-D

No i widzisz syska, jak zwykle panikuje.Sorki, ja tak mam, zaraz o najgorszym mysle.:sorry2:

Raabit
, Kasia tez stosuje ten zel, od okolo 1 i pol miesiaca i nic specjalnego sie nie zwydarzylo:no:, moj gin mowi ze ani majtki sciagajace , ani kremy nie pomoga , jedynie cwiczenia.

Super Ola - szkoda że u nas tak nie ma :-(, z tymi ćwiczeniami. Ja jak tylko Filip troszke unormuje pory spania, to na aerobik w wodzie sie chyba wybiorę. Krem też stosuję, ja myślę że u mnie pomógł., bo tyle nadmiaru co miałam, to niemożliwe żeby zaso znikło ;-). Jak będziesz Ola po cwiczeniach to podpowiedz co robicie :-)
Syska - podziwiam. Ja jak już pisałam, czasami do południa nawet nie mogę się umyć bo z nikim Filip nie zostanie, jak nie ma cyca to placz :szok::-p

reklama
Do góry