reklama
evelinakol
Sierpniowa mama'07 mama marianny i olivera
Kasiu mysle, ze można. Ja zafarbowałam.
Sunrise
Mamusia Adasia i Kingusi
Przepraszam, że się wtrącam do Waszego wątku ale szukałam jakichś wiadomości o spirali i mam pytanie do Naur ponieważ wyczytałam, że ma już to cudo zamontowane...
Jak nazywa się Twoja spirala? I co możesz o niej powiedzieć? Ja dużo dobrego czytałam o Mirenie...
Co prawda ja jeszcze jestem w dwupaku ale już niedługo. Ponieważ już nie zdecyduję sie na kolejne dziecko, taki długoterminowy środek antykoncepcyjny byłbu super.
Z góry dziękuję za odpowiedz.
Pozdrawiam Sierpnióweczki!!!
Jak nazywa się Twoja spirala? I co możesz o niej powiedzieć? Ja dużo dobrego czytałam o Mirenie...
Co prawda ja jeszcze jestem w dwupaku ale już niedługo. Ponieważ już nie zdecyduję sie na kolejne dziecko, taki długoterminowy środek antykoncepcyjny byłbu super.
Z góry dziękuję za odpowiedz.
Pozdrawiam Sierpnióweczki!!!
sylka_k
mama styczniowa 2008
witam mamy sierpniowe.
i pozdrawiam maluszki :-):-):-)
chciałam zapytać o samopoczucie i mam takie jedno pytanko: otóż ja jestem mama styczniowa ale już co nieco kupuje i zastanawiam się nad bucikami.
Nie mam pojęcia jakiej długości może mieć taki malec stópkę. czy 10 cm to akurat czy za duże ?
i pozdrawiam maluszki :-):-):-)
chciałam zapytać o samopoczucie i mam takie jedno pytanko: otóż ja jestem mama styczniowa ale już co nieco kupuje i zastanawiam się nad bucikami.
Nie mam pojęcia jakiej długości może mieć taki malec stópkę. czy 10 cm to akurat czy za duże ?
sylka to widze ze mamusia juz wybiega w przyszłośc hehe mój mały ma ponad miesiąc ale o bucikach jeszcze nawet nie myłalam....taki maluszek teraz nie widze potrzeby wciskać mu butów ;-)mam po synu kuzynki trzy pary...ale to jeszcze stópka musi urosnąć
sylka_k
mama styczniowa 2008
A ile cm może mieć stópka twojego Piotrusia?
wiem, ze to za wcześnie , ale wszystko jest takie słodkie:-)
wiem, ze to za wcześnie , ale wszystko jest takie słodkie:-)
reklama
Podziel się: