reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowa mama po porodzie...

Kasia ja ufarbowalam tydz temu i nic nie bylo:tak:nie bylo napisane zeby nie stosowac w przypadku karmienia piersia:-Ddo mleka chyba raczej nie dotrze:tak:

reklama
Przepraszam, że się wtrącam do Waszego wątku ale szukałam jakichś wiadomości o spirali i mam pytanie do Naur ponieważ wyczytałam, że ma już to cudo zamontowane...
Jak nazywa się Twoja spirala? I co możesz o niej powiedzieć? Ja dużo dobrego czytałam o Mirenie...
Co prawda ja jeszcze jestem w dwupaku ale już niedługo. Ponieważ już nie zdecyduję sie na kolejne dziecko, taki długoterminowy środek antykoncepcyjny byłbu super.
Z góry dziękuję za odpowiedz.
Pozdrawiam Sierpnióweczki!!!

witam mamy sierpniowe.
i pozdrawiam maluszki :-):-):-)
chciałam zapytać o samopoczucie i mam takie jedno pytanko: otóż ja jestem mama styczniowa ale już co nieco kupuje i zastanawiam się nad bucikami.:confused:
Nie mam pojęcia jakiej długości może mieć taki malec stópkę. czy 10 cm to akurat czy za duże ?

aniulka,te majtki dostałam w prezencie,byly zamawiane z jakiegoś katalogu,ale nie wiem jakiego.Postaram sie dowiedziec i dam Ci znac

sylka to widze ze mamusia juz wybiega w przyszłośc hehe :happy::-Dmój mały ma ponad miesiąc ale o bucikach jeszcze nawet nie myłalam....taki maluszek teraz nie widze potrzeby wciskać mu butów ;-)mam po synu kuzynki trzy pary...ale to jeszcze stópka musi urosnąć:tak:

reklama
Do góry