reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowa mama dba o siebie

reklama
wiecie co dziewczyny ale się zdziwiłam wczoraj wieczorem jak mój mężuś przyszedł z pracy i daje mi oliwke i mówi kochanie masz się smarować:) ahahahah myślałam ze padnę;) ahhaah

natt ja chyba też bede fissan uzywac bo wyczytała ze jest bardzo dobry tylko musze sie do apteki wybrać i zobaczyc ile kosztuje bo moze bardziej sie opłaca przez internet.

Wiesz co a ja kupowałam fisan w carrefour, l'eclerc,macro i koszował koło 20zł. Czasem 18,19,21,ale nigdy wiecej...W aptece o chcie;i 29zl,wiec roznica wg mnie kolosalna. Ale fisan jes fajny bo niby go mało ale jest mega wydajny. Jak pamieam sprobowałam jakies inne polecane apeczne mazidło o myk i za chwilkę go juz nie było...także ja tez bede wierna fissanowi. Rozmawiałam ostatnio w salonie kosmeycznym z pania kosmetolog i dermatolod w jednym( ze tak powiem) i ona sama mi powiedziała,że krem przeciw rozstępom musi byc przede wszystkim bardzo odżywczy i tłusty!!! i to mi bardzo podkreslała,bo ten tłuszcz tworzy taką powłoczkę na skórze i nie dopuszcza do odwodnienia skóry i jeszcze jakies madrości mi tłumaczyła, No mnie to przekonuje i własnie dlateo fisan:)!

moja mama ma straszne rozstępy, normalnie rozstęp na rozstępie, cały, calutki brzuch, więc ja mogę też mieć :baffled:
Teraz to mi to "wisi" ale później mogę żałować, więc może zawczasu też o czymś pomyslę.
Tak na zaś, żeby sobie nie pluć- że przynajmniej nie spróbowałam.
Fissan piszecie tak? Poczytam se o nim.

ja zaczealm stosowac oliwke dla mam z DM ale zmienili skladniki (uzywalam jej w pierwszej ciazy) i zamiast migdalu dodali oliwki (no wiadomo nazwa) i mi od niej niedobrze, chyba wyrzuce i rozejrze sie za czyms nowym

reklama
Ja również fissana bardzo lubie (jest bardzo tłusty i super wydajny) zapach nawet nawet ;). Zaczynam juz pomalutku używać. Smaruje się przed pójsciem spać a rana jak wstaje to jeszcze mam super mega nawilżoną skóre - dlatego myśle że bedzie dobry :tak: a okaze się w "praniu" :-D

Do góry