reklama
myszka1987
Mama Mikołaja:)
myszka1987
Moja mama nie miala rozstepow a urodzila piatke dzieci wiec nie powinnam miec sklonnosci ale mam juz niestety... kilka lat temu gwaltownie przytylam a pozniej w krotkim czasie schudlam i stad. Jestem raczej szczupla ale mam kilka tylko widocznych dla mnie wiec boje sie ze moge ich w ciazy miec duzo...
myszka1987
ej.... wiem ze to nie ten temat ale pliss niech mi ktos powie gdzie wkleic ten kod suwaczka zeby sie za kazdym razem pokazal, bo juz mnie to zaczyna irytowac!!
Oli.B
Fanka BB :)
myszka w wątku głównym między 4-6 stroną wszystko wyjaśnioneej.... wiem ze to nie ten temat ale pliss niech mi ktos powie gdzie wkleic ten kod suwaczka zeby sie za kazdym razem pokazal, bo juz mnie to zaczyna irytowac!!
myszka1987
Oli.B dzieki Juz wiem, pozdrawiam i slodkich snow
edyta.editt
To i ja dołączę do stosujących Fissan-w poprzedniej ciąży używałam,jednakże w ostatnich dwóch tygodniach ciąży dostałam rozstępy.
Teraz to nie wiem czy znajdę czas na smarowanie,bo póki co moje odwiedziny w łazience skracam do minimum,Córa stoi pod drzwiami i woła...a mnie to tak irytuje,że dla spokoju szybciutko wychodzę.
Teraz to nie wiem czy znajdę czas na smarowanie,bo póki co moje odwiedziny w łazience skracam do minimum,Córa stoi pod drzwiami i woła...a mnie to tak irytuje,że dla spokoju szybciutko wychodzę.
sagaa31
Ja mam skłonności do rozstępów bo za dziecka skóra za szybko osła a ja razem z nia i skonczyło sie na rozstepach wszedzie juz sie do nich przyzwyczailam i zaakceptowalam ale juz wiecej bym nie chciala miec ja dostalam jakis niemiecki krem z rossmana ktory stosuje sie od poczatku ciazyuzywama pozniej zamierzam kontynuowac fissanem:-)
kamilaedi
ja mam lekkie roztepy na piersiach (za szybko sie im roslo), a z kremami zaczynam od 4 miesiaca.........
reklama
Podziel się: