reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowa mama dba o siebie

Dali ja używam oliwki w żelu, troche łatwiej sie ją dozuje jesli chodzi o ilość płynu i na moich koszulkach plam nie zostawia

reklama
Ja na początku ciąży smarowałam się oliwką dla dzieci. Później zaczęłam szukać w internecie opinii na temat różnych specyfików na rozstępy i właśnie jak w tym wątku też bardzo dużo dziewczyn polecało fissan, więc się skusiłam na niego. Nie wiem dlaczego, ale on mnie nie zachwycił: jego zapach nie był dla mnie przyjemny(ale ostatnio to w ogóle jestem przeczulona na zapachy;-)), czytałam wiele o jego wydajności- mi 100ml przy smarowaniu 2 razy dziennie starczył na 1,5 tygodnia. Więc na jednej tubce się zakończyło. Obecnie zakupiłam "Eucerin- naturalny olejek pielęgnacyjny zapobiega powstawaniu rozstępów i redukuje już isteniejące" i przyznam, że mimo, że jest to olejek według mnie szybko się wchłania, napewno nie pozostawia plam na ubraniach i co najważniejsze jest bezzapachowy. I coś czuje, że na jednym zakupie tego preparatu się nie zakończy. Za 125ml zapłaciłam 45zł w aptece. Stosuje go tydzień i naprawdę niewiele ubyło przy stosowaniu 2 razy dziennie. Polecam naprawdę:-)

dziewczyny a uzywacie dodatkowo cos na piersi?? bo kurcze nie chce miec na nich rozstepow;p

ja i tak juz mam rozstepy na piersiach :/ ale póki co uzywam oliwki zamiennie z Fissanem-choc ten fissan mnie denerwuje, strasznie ciekzo sie rozmarowuje i trzeba go duzo nalozyc :/

Dziewczyny podziwiam Was, bo ja to leniuch jestem, oliwkę raz na miesiąc wklepuję, jak mam fazę
blush.gif

Ja uzywam MAMA PERFEKTA i mam osobny do pielegnacji biustu i osobny na brzuch na rozstepy. jestem bardzo zadowolona bo kazdy kosztowal okolo 20 zl w NATURZE i sa dosyc wydajne. Maja ladny zapach i szybko sie wchlaniaja. Polecam naprawde. Ten do biustu bardzo fajnie lagodzi bolesnosc i obrzmienia. Dla mnie teraz to bardzo wazne bo bola czasem strasznie. Z tej serii jest duzo kosmetykow dla pan w ciazy. Mam tez plyn do higieny intymnej ale wiem ze jest cos na zmiany skorne na buzi.

reklama
Do góry