reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowa mama dba o siebie

reklama
A ja chciałam dziś zakupić w aptece krem na piersi Mustelli ale jak zobaczyłam cenę! :szok: Sprawdzę ten Fissan, o którym piszecie może przynajmniej nie opustoszy mojego portfela haha tymczasem poszukam w okolicy jakiegoś masażysty :-D

ooooooooo cena kosmos !!! na moja kieszonke to też bardzo drogi interes !!!! tym bardzie ze im wiekszy brzuszek tym wiecej kremu idzie ! za 3 miesiace byłoby bankrutctwo w portwelu hehe

Ja mam skłonności do rozstępów bo za dziecka skóra za szybko osła a ja razem z nia i skonczyło sie na rozstepach wszedzie juz sie do nich przyzwyczailam i zaakceptowalam ale juz wiecej bym nie chciala miec ja dostalam jakis niemiecki krem z rossmana ktory stosuje sie od poczatku ciazyuzywama pozniej zamierzam kontynuowac fissanem:-)

o tak tak krem przeciw rozstępom na rosnącym brzuszku dziewczyny też bardzo polecały, bo niedrogi a dobry.

A ja chciałam dziś zakupić w aptece krem na piersi Mustelli ale jak zobaczyłam cenę! :szok: Sprawdzę ten Fissan, o którym piszecie może przynajmniej nie opustoszy mojego portfela haha tymczasem poszukam w okolicy jakiegoś masażysty :-D

mustella jak każdy drogi specyfik jest drogi ale nie zawsze pomaga, więc chyba nie ma co przeinwestowywać. znam dziewczyny które smarowały się nim dzień w dzień, wydając kupę kasy a rozstępy i tak wylazły.

Super ze mamy taki watek o dbaniu o siebie w ciąży:) bo jestem młoda przyszła mamuśka i nie mam wogole zielonego pojęcia czego używać... a tak mogę się wszystkiego dowiedzieć od was kochane;)

Fajny wątek, trzeba zadbać o siebie ale ja też zaczne dopiero cos po następnej wizycie mam 4.01 wiec jak bedzie wszystko ok to bede działac z kremami.
Ja ogolnie mam juz kilka rostępów przez zbyt szybkie przytycie ale juz sie przyzwyczaiłam może jak teraz zaczne cos stosowac to troche zanikną.:-)

reklama
Hej Laseczki!!
Poczytałam Wasze wypowiedzi i powiem Wam, że ja w pierwszej ciąży stosowałam tylko i wyłącznie oliwke Johnson Baby i na brzuszku nie mam ani jednego rozstępa bo głownie w niego wcierałam a mam skłonności do roztepów bo mam je juz od 15 roku zycia niestety:wściekła/y:no i ciąża przysporzyła mi nowego nabytku na udach, pupie a nawet na łydkach i to szerokie na 1cm:wściekła/y:maskara ale w te miejsca tyle oliwki już nie wcierałam bo ja leniwa jestem w tych sprawach ale teraz zamierzam zadbać nie tylko o brzuch i pozostanę przy oliwce i może na ten Fissan sie skusze jak mówicie że dobry

Do góry