reklama
kasica88
Fanka BB :)
Ja to wogóle jakas chyba zacofana jestem, narazie totalnie nic nie używam. Ale trzeba bedzie zaczac bo zauważyłam ze mam strasznie skóre suchą. tylko jakoś sobie nie wyobrażam smarowac na noc bo potakiej nocy to bym musiała prysznic przynajmniej wziąća ja rano na prysznić to raczej nie znajde czasu wszczegolnośći ze o 5 wstaje. Musze cos pokombinować, tylko kurde w dzień też mi nie pasi bo ja znowu w tej cholernej pracy po12 siedze.
hej
ja osobiscie nie lubie oliwki kiedys sobie kupilam i tak ja czesto uzywalam ze stracila waznosc- za tlusto sie czulam mialam wrazenie ze upackam cala pizamke i posciel - ogolnie wole balsamy
a co do specyfikow dla przyszlych mam(piersi i rozstepy) - zastanawiam sie od kiedy moge zaczac ich uzywac zeby nie zaszkodzilo czasem malenstwu?- podpowiedzcie ;-)
ja osobiscie nie lubie oliwki kiedys sobie kupilam i tak ja czesto uzywalam ze stracila waznosc- za tlusto sie czulam mialam wrazenie ze upackam cala pizamke i posciel - ogolnie wole balsamy
a co do specyfikow dla przyszlych mam(piersi i rozstepy) - zastanawiam sie od kiedy moge zaczac ich uzywac zeby nie zaszkodzilo czasem malenstwu?- podpowiedzcie ;-)
reklama
Dali
Fanka BB :)
Jak sobie radzicie z plamami na pidzamce po oliwce...słyszałam że najlepsza...ale jak sie nasmaruje i ubiore pidzame to cała jest w tłustych plamach...a wiadomo spieszy sie do spania i wszytsko chce sie jak najszybciej...wiec nie wiem czy to sie czeka az sie wchlonie czy jak???
Podziel się: