reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

Irisson tak tak z bluzki już wyrasta dlatego wymieniam garderobę ;-) ale rękawy miała podwinięte a ja nie znoszę takich luźnych body bo dla mnie to bielizna i tak jak mAtma nie lubię jak się roluje, zwija bo potem uwiera co rusz i odgniata na ciałku. Jak je wypiorę to w ogóle będzie przecież większe ale nie upieram się :tak: tylko zszokował mnie plan kupowania 86 i tu się zaczęłam nad moją zastanawiać.

A co za kupy będziesz robic??

reklama
KAROLINA a kto mi kazał nie stresować się że moja nawet 8 g nie ma? że Maks mały był? u nas też ledwie zaczyna się etap 74. Mam nadzieję że niczego nie zaniedbam, że poprostu taka uroda. Też muszę pozaszywać te zakładki. mam jeż kilka body poodkładane aby to zrobić ale u mnie z igłą i nitką na bakier. Pewnie wyrośnie zanim mamusia zbierze na to siły:) Jak bielzna jest "przy" ciele to i bluzki ładnie wyglądają a tak to wszystko takie niechlujne jak dla mnie.

Karolina to body co ma młody na sobie laura nosiła jak miała 1,5 roku i dekolt miała po pępek (zawsze body jej wisiały) to faktycznie i od proporcji i od wagi zależy. Ja tam sobie chwaliłam zdecydowanie "kruszynkę" laurę w obsłudze niż kloca obecnie bo przy niej plecy mi totalnie odmówiły posłuszeństwa jak miała ok 1,5 roku a przy marcelu już od paru miesięcy mam dosyć grrrr. A Olka wygląda fajnie a fryzurkę ma niesamowitą i tyle włosów!!!

Ja nie wiem o co tyle szumu:);-) ja tam się tymi wymiarami nic a nic nie przejmuje i nie porównuje. Moja nosi 74 - 80, a jak się urodziła miała 49 cm....

A mi M nie wyjął wózka z samochodu i pojechał do pracy, więc chcąc nie chcąc pracuje i się uczę dopóki Ula spi, a u nas tak ładnie:wściekła/y:

No ale Ola ma burzę włosów. Moja cały czas pięć włosów na krzyż IMG_0369.jpg

Załączniki

• IMG_0369.jpg
    IMG_0369.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 37
aasi mój ma podpobną fryzurą, na rekruta, Majka w tym wieku tez miała 5 włosów na krzyż :) A ja po rozmowie w żłobku. Dyrka bardzo fajna, konkretna babka. Żłobek przepiękny, nawet prywatnego nie widziałam tak ładnego. I jakie malutkie dzieciaki tam były. Jutro podpisuję umowę. Narazie będę chodziła z Tymkiem codziennie na godzinę i będę z nim tam siedzieć, potem w czerwcu już będę go zostawiać na 3godziny, w lipcu przerwa i od sierpnia już żłobkowicz na całego. No i muszę go całkowicie odstawić od cycka, dyrka powiedziała że jak taki maminsynek to niestety trzeba to zrobić raz a dobrze.Będe mu dawała swoje mleko z butelki, a potem na mm przejdę. Jakoś trzeba przeżyć to wycie, niby o tym wiedziałam że z nim inaczej nie przejdzie, ale teraz już musze to zrobić. No ale pracy jednak zaczynam szukać dopiero od sierpnia. Jakoś trzeba będzie teraz te opłaty za żłobek wcisnąć jezcze, a potem mam nadzieję odbijemy

kakakarolina pisze:
Jaja sobie robicie albo ja bagatelizuję jakiś problem poproszę o zdjęcie któregos Tymka w body rozmiar 80.
No, muszę przyznać, że te biedronkowe rozmiary są trochę inne niż standardowe. Ciuszek jest większy niż przeciętna 80-tka czy 86-tka.
kakakarolina pisze:
przed praniem wygladąją całkiem całkiem
Po praniu też. Nasze już się od wczoraj suszą :).
mAtma pisze:
Zauważyłam na którymś zdjęciu że Ola ma właśnie długie nogi.
To samo chciałam napisać. Może Ola modelka, nogi zapuszcza. I mimo że długa, to małe ciuchy na nią wchodzą. Jak wrócę do domu może pranie już będzie suche i wrzucę fotę Tymka w biedronkowym 80 :). Gosha[/b[, gdzie wy żłobek tak nagle wyhaczyliście nie prywatny??

reklama
Do góry