reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Sierpień 2012

no coś Ty irisson jeszcze zdążysz się napracować; miłego wypoczynku i organizowania zagrody owocowej, może jakiś sad jeszcze stworzycie?

moja chodziła do żłobka państwowego i żłobek był za daleko i za drogo, płaciliśmy więcej niż za przedszkole Tymka, bo opieka to była super, pielęgniarka na miejscu, młode fajne opiekunki, dzieci w starszych grupach miały normalne zajęcia, taplały się w kiślu np. ot, potem w przedszkolu takie dzieci na bank nie boja się pobrudzić, hihi

reklama
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich kobitek w dniu naszego święta!!!!

Czytam na bieżąco co piszecie,ale z odpisywaniem już gorzej.
Co tam dzisiaj robicie dla siebie? Jakaś chwila przyjemności? :-)

Jem w pośpiechu śniadanie, bo Tymek już marudzi. Zaraz go pakuję i jedziemy zawieźć babcie do lekarza. Ehh ostatnie dni ciągle w biegu jestem. A dzisiaj jeszcze znowu śniegiem sypnęło
:baffled: a było tak pięknie.

Myślałam że coś więcej napiszę, ale nie dam rady. Muszę uciekać :-( może później.

Calusnego i udanego dnia kobiet dla wszystkich sierpniowych bab i tych duzych i tych malutkich:-D

Moglabym skopiowac posta Marci;-) Czytam na biezaco ale odpisywanie kuleje bardzo. Od poniedzialku zalatana jestem, zaczelam chodzic z olivka do klubu malucha i tam dodatkowe zajecia i dla mam i dla dzieciow, fajnie:tak: dzis wolne to sprzatanie czeka, zeby weekend miec wolny:-p
Przez te zalatanie przytrafilo mi sie cos. Z gosciem z allegro meilowo uzgodnilam zakup poza allegro, podalam swoje dane on - nr rachunku, no i potem z glowy mi wyleciala ta niedokonczona transakcja. Az tu w srode przychodzi zamowiony towar, a ja chcialam sie ze wstydu pod ziemie zapasc, bo pieniedzu gosciowi jeszc\ze nie przelalam, a on mi juz przyslal:zawstydzona/y:
Lecytyne chyba musze zakupic;-)

No to dla mnie dziś prawdziwe święto - jedyna baba w domu! powinnam się dziś czuć jak królowa:-D
Szkoda że mój mąż wiedział jak sie ustawić i on swoje święto miał wczoraj - imieniny sobie cwaniak wymyślił akurat w marcu:sorry:

Też wam wszystkim życzę wszystkiego naj, naj! I w szczególności ucałujcie te najmniejsze kobietki!

matma to tak jak mój tez wczoraj imieniny a w niedziele ma urodziny wiec dzien kobiet tak mimo chodem. Tak więc w to moje święto od rana stoję przy garach bo w sobotę i niedzielę goście- super hipp hip hura!

Kobitki tak generalnie wszystkiego najjj.. oraz jak najmniej złości i jak najwięcej powodów do radośći!

z13523591Q,Kwiaty-na-dzien-kobiet--Mozna-tez-samej-zrobic-cos.jpg

I od Wikiego dla Was dziewczęta wiosny, uśmiechu i zdrowia!!!

reklama
mAtma pisze:
W kwestii krakowskich żłobków/przedszkoli: Sanocka to nie Kurdwanów!!! To Wola! Okólna to też nie Kurdwanów! To Kozłówek! Wiem że się czepiam, ale drażni mnie określanie południa Krakowa jednym hasłem- Kurdwanów.

A w którym ja miejscu napisałam, że Sanocka i Okólna to Kurdwanów?
:confused: Nie trzeba krzyczeć i się denerwować, tylko czytać ze zrozumieniem :-) Tamte okolice to akurat moje okolice i dobrze wiem co gdzie leży.
A ściślej: Sanocka to Wola Duchacka Wschód. A między Kurdwanowem a Kozłówkiem jeszcze Piaski są. Zaliczyłam? :-D

Dzisiejsza droga z Krakowa na Śląsk to był dla mnie dramat. Przez całą drogę, caluteńką autostradę, musiałam Tymkowi śpiewać. Jak tylko przestawałam to zaczynał się wkurzać, wiercić w foteliku i krzyczeć :eek:. A jak śpiewałam - nieruchomiał i siedział cicho. Więc tak śpiewałam przez ponad godzinę...:dry: Repertuar skończył mi się na "Wojenko wojenko" :-D Eh te dzieci...:-D

Ostatnia edycja:
Do góry