reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

no coś Ty irisson jeszcze zdążysz się napracować; miłego wypoczynku i organizowania zagrody owocowej, może jakiś sad jeszcze stworzycie?

moja chodziła do żłobka państwowego i żłobek był za daleko i za drogo, płaciliśmy więcej niż za przedszkole Tymka, bo opieka to była super, pielęgniarka na miejscu, młode fajne opiekunki, dzieci w starszych grupach miały normalne zajęcia, taplały się w kiślu np. ot, potem w przedszkolu takie dzieci na bank nie boja się pobrudzić, hihi

reklama
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich kobitek w dniu naszego święta!!!!

Czytam na bieżąco co piszecie,ale z odpisywaniem już gorzej.
Co tam dzisiaj robicie dla siebie? Jakaś chwila przyjemności? :-)

Jem w pośpiechu śniadanie, bo Tymek już marudzi. Zaraz go pakuję i jedziemy zawieźć babcie do lekarza. Ehh ostatnie dni ciągle w biegu jestem. A dzisiaj jeszcze znowu śniegiem sypnęło
:baffled: a było tak pięknie.

Myślałam że coś więcej napiszę, ale nie dam rady. Muszę uciekać :-( może później.

Calusnego i udanego dnia kobiet dla wszystkich sierpniowych bab i tych duzych i tych malutkich:-D

Moglabym skopiowac posta Marci;-) Czytam na biezaco ale odpisywanie kuleje bardzo. Od poniedzialku zalatana jestem, zaczelam chodzic z olivka do klubu malucha i tam dodatkowe zajecia i dla mam i dla dzieciow, fajnie:tak: dzis wolne to sprzatanie czeka, zeby weekend miec wolny:-p
Przez te zalatanie przytrafilo mi sie cos. Z gosciem z allegro meilowo uzgodnilam zakup poza allegro, podalam swoje dane on - nr rachunku, no i potem z glowy mi wyleciala ta niedokonczona transakcja. Az tu w srode przychodzi zamowiony towar, a ja chcialam sie ze wstydu pod ziemie zapasc, bo pieniedzu gosciowi jeszc\ze nie przelalam, a on mi juz przyslal:zawstydzona/y:
Lecytyne chyba musze zakupic;-)

No to dla mnie dziś prawdziwe święto - jedyna baba w domu! powinnam się dziś czuć jak królowa:-D
Szkoda że mój mąż wiedział jak sie ustawić i on swoje święto miał wczoraj - imieniny sobie cwaniak wymyślił akurat w marcu:sorry:

Też wam wszystkim życzę wszystkiego naj, naj! I w szczególności ucałujcie te najmniejsze kobietki!

matma to tak jak mój tez wczoraj imieniny a w niedziele ma urodziny wiec dzien kobiet tak mimo chodem. Tak więc w to moje święto od rana stoję przy garach bo w sobotę i niedzielę goście- super hipp hip hura!

Kobitki tak generalnie wszystkiego najjj.. oraz jak najmniej złości i jak najwięcej powodów do radośći!

z13523591Q,Kwiaty-na-dzien-kobiet--Mozna-tez-samej-zrobic-cos.jpg

I od Wikiego dla Was dziewczęta wiosny, uśmiechu i zdrowia!!!

reklama
mAtma pisze:
W kwestii krakowskich żłobków/przedszkoli: Sanocka to nie Kurdwanów!!! To Wola! Okólna to też nie Kurdwanów! To Kozłówek! Wiem że się czepiam, ale drażni mnie określanie południa Krakowa jednym hasłem- Kurdwanów.

A w którym ja miejscu napisałam, że Sanocka i Okólna to Kurdwanów?
:confused: Nie trzeba krzyczeć i się denerwować, tylko czytać ze zrozumieniem :-) Tamte okolice to akurat moje okolice i dobrze wiem co gdzie leży.
A ściślej: Sanocka to Wola Duchacka Wschód. A między Kurdwanowem a Kozłówkiem jeszcze Piaski są. Zaliczyłam? :-D

Dzisiejsza droga z Krakowa na Śląsk to był dla mnie dramat. Przez całą drogę, caluteńką autostradę, musiałam Tymkowi śpiewać. Jak tylko przestawałam to zaczynał się wkurzać, wiercić w foteliku i krzyczeć :eek:. A jak śpiewałam - nieruchomiał i siedział cicho. Więc tak śpiewałam przez ponad godzinę...:dry: Repertuar skończył mi się na "Wojenko wojenko" :-D Eh te dzieci...:-D

Ostatnia edycja:
Do góry