reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

reklama
Znieczulenie wziełam. Działało na mnie 35 minut, więc po prostu wieczność. A personel przyjął wiadomość z powagą na ustach. Lepiej zareagował na mojego M, który stwierdził, że mam 100% racji:-)

Domi witaj, super gratulacje! Fajnie że mały grzecziusi.
A jak to się stało ze tam trafilaś, i gdzie planowałaś? Bo sie pogubiłam
Napisz jak było, jak personel (obsługa :-), znieczulenie dostałaś "na życzenie" wg. cennika? czy bezpłatnie?

Jeszcze mam problem bo jak nie urodzę do czwartku to pewnie będę musiała na ktg zacząć jeździć...No i ciekawe przez pół Warszawy w 10 miesiącu ciąży sama autem...Już do taty dzwoniłam:przywiezie mi z Łodzi mojego Swifta w automacie(bo został u rodziców) troszkę wygodniej prowadzić z tym brzuchem niż manual..

Do zrobienia:) ja jestem dyżurnym kierowcą w rodzinie, przesiadłam się tylko do auta ze wspomaganiem, a mąż potrafi zadzwonić żeby przyjechać po niego na Wólkę a my mieszkamy z drugiej strony Wawy w stronę Minska Maz :tak:

k8libby nie polecam ręcznego - każda moja koleżanka która postawiła na ręczny szybko kupowała automatyczny ale takie w granicach rozsądku do 200 zł zresztą już mam spakowany w torbie bo mi jedna pożyczyła, a że najbliższa to się nie brzydze

Irisson niesamowita ta Twoja córcia :-)

hehe Dzag, Mart ja kiedyś spróbowałam mleka koleżanki:-)

ilovesummer jutro urodzisz:blink: życzę Ci tego :-)

Ja padam bo po wizycie u lekarza przez 4h łaziłam z mamą po sklepach a moja mama jest maniakiem obuwniczych:p Wrócilam z koszulką dla siebie, 2 swetrami dla męża, a mama oczywiście 2 pary butów, koszulka:-) potem w grycanie mrożona czekolada z bitą śmietaną:-) a teraz padam na twarz:sorry2:

No Marta nie powiem żebym jakoś kochała tą czynność, początki są mega trudne ale chce dla dziecka jak najlepiej więc zamierzam karmić do stycznia o ile nic mi nie stanie na przeszkodzie. Poza tym jak na razie przeżywam nawał bolą cycole strasznie, zresztą co Ci będę mówić sama zoabczysz.

A my zaliczyliśmy pierwszy spacer, zmęczyłam się, dopiero teraz poczułam, że to jednak dopiero 6 dni od porodu.

reklama
ilovesummer no to mocno ściskam kciuki za jakąś akcję :tak:

Domi
super, że już w domku, oczywiście ja tam nalegam na zdjęcia jak się ogarniecie :-)

ja mam laktator ręczny i jestem z niego zadowolona, jeśli w ogóle można być z tego zadowolonym, boże na sama myśl mnie cycki bolą..

Mart81 zobaczysz jak pójdziesz pod prysznic, a tam stróżka mleka cieknie do kolan :-p

Do góry