reklama
Mart81
Fanka BB :)
Domi witaj, super gratulacje! Fajnie że mały grzecziusi.
A jak to się stało ze tam trafilaś, i gdzie planowałaś? Bo sie pogubiłam
Napisz jak było, jak personel (obsługa :-), znieczulenie dostałaś "na życzenie" wg. cennika? czy bezpłatnie?
A jak to się stało ze tam trafilaś, i gdzie planowałaś? Bo sie pogubiłam
Napisz jak było, jak personel (obsługa :-), znieczulenie dostałaś "na życzenie" wg. cennika? czy bezpłatnie?
Olga RaQ
hej Domi niezłe Twoje historie... pewnie swoje się nacierpiałaś!
gratulacje i wszystkiego dobrego )
gratulacje i wszystkiego dobrego )
ilovesummer
irisson ja co 2 dni na KTG mam jeździć. W 10 dobie po terminie jak coś mnie zatrzymają ... wolałabym tego uniknąć. załamana już jestem.
M
milionka
Gość
Jeszcze mam problem bo jak nie urodzę do czwartku to pewnie będę musiała na ktg zacząć jeździć...No i ciekawe przez pół Warszawy w 10 miesiącu ciąży sama autem...Już do taty dzwoniłamrzywiezie mi z Łodzi mojego Swifta w automacie(bo został u rodziców) troszkę wygodniej prowadzić z tym brzuchem niż manual..
Do zrobienia ja jestem dyżurnym kierowcą w rodzinie, przesiadłam się tylko do auta ze wspomaganiem, a mąż potrafi zadzwonić żeby przyjechać po niego na Wólkę a my mieszkamy z drugiej strony Wawy w stronę Minska Maz
k8libby nie polecam ręcznego - każda moja koleżanka która postawiła na ręczny szybko kupowała automatyczny ale takie w granicach rozsądku do 200 zł zresztą już mam spakowany w torbie bo mi jedna pożyczyła, a że najbliższa to się nie brzydze
Irisson niesamowita ta Twoja córcia :-)
hehe Dzag, Mart ja kiedyś spróbowałam mleka koleżanki:-)
ilovesummer jutro urodzisz życzę Ci tego :-)
Ja padam bo po wizycie u lekarza przez 4h łaziłam z mamą po sklepach a moja mama jest maniakiem obuwniczych Wrócilam z koszulką dla siebie, 2 swetrami dla męża, a mama oczywiście 2 pary butów, koszulka:-) potem w grycanie mrożona czekolada z bitą śmietaną:-) a teraz padam na twarz
No Marta nie powiem żebym jakoś kochała tą czynność, początki są mega trudne ale chce dla dziecka jak najlepiej więc zamierzam karmić do stycznia o ile nic mi nie stanie na przeszkodzie. Poza tym jak na razie przeżywam nawał bolą cycole strasznie, zresztą co Ci będę mówić sama zoabczysz.
A my zaliczyliśmy pierwszy spacer, zmęczyłam się, dopiero teraz poczułam, że to jednak dopiero 6 dni od porodu.
A my zaliczyliśmy pierwszy spacer, zmęczyłam się, dopiero teraz poczułam, że to jednak dopiero 6 dni od porodu.
reklama
ilovesummer no to mocno ściskam kciuki za jakąś akcję
Domi super, że już w domku, oczywiście ja tam nalegam na zdjęcia jak się ogarniecie :-)
ja mam laktator ręczny i jestem z niego zadowolona, jeśli w ogóle można być z tego zadowolonym, boże na sama myśl mnie cycki bolą..
Mart81 zobaczysz jak pójdziesz pod prysznic, a tam stróżka mleka cieknie do kolan
Domi super, że już w domku, oczywiście ja tam nalegam na zdjęcia jak się ogarniecie :-)
ja mam laktator ręczny i jestem z niego zadowolona, jeśli w ogóle można być z tego zadowolonym, boże na sama myśl mnie cycki bolą..
Mart81 zobaczysz jak pójdziesz pod prysznic, a tam stróżka mleka cieknie do kolan