reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

reklama
Asia no mój to raczej nie z tych. Mój pewnie co innego "jedzie" jak teraz taka lipa z seksem :crazy: (a będzie pewnie jeszcze gorzej bo zaraz połóg i właśnie te wszystkie ciekawe historie). Więc rękę pewnie ma dobrze wyćwiczoną :-).

No to chyba czas wrzucić coś na ząb. Noc bez zgagi i bezsenności to noc stracona.

K8 to o której się umawiamy na nocne schadzki na BB? Obstawiam że zajrzę około 1:48 lub następny rzut 4:30

k8 no właśnie, z takimi dojcami cieknącymi do wyrka z chłopem. No nie wiem jak to będzie. To takie wszystko do siebie nie pasujące. Seks, laktacja, karmienie dziecka. W ogóle żeby matka dzieciom takie świństwa jak seks robiła. Ech, miesza mi się już we łbie od tych hormonów.

Jessu, mój mąż właśnie tak powiedział! jak matka takie świństwa może robić! bosze, to bez sexu kolejny rok?

Mart, jakoś 1.30-2.00? potem pewnie prysznic :p

Właśnie Aia urodziła. Ciekawe co się stało że skończyło się CC i to 2 godziny po tym jak sobie leżała ze znieczulona i czekała na rozwieranie szyjki.

W każdym razie ważne, że mała zdrowa, że wszystko OK. Gratki kochana.

może akcja stanęła i trza było ciąć, ważne że dzieć zdrowy :-) męża bym wykorzystała, ale mi się nie chce, bo to jednak teraz wyższa szkoła jazdy :sorry2:

Ja też mam ręczny laktator i nie narzekam. O taki: BabyOno - Laktator ręczny NATUREL | | Sklep dla dzieci - Avent, Medela, Recaro, akcesoria dla niemowląt, wózki, laktator, wyprawka dla noworodka . Przeżyłam najpierw ręczny ale taki z pompką – tragedia. Dostałam odcisków na dłoni i nie byłam w stanie go używać. Takich to na pewno nie polecam (coś w tym stylu: BabyOno - Laktator ręczny z systemem odpowietrzania | | Sklep dla dzieci - Avent, Medela, Recaro, akcesoria dla niemowląt, wózki, laktator, wyprawka dla noworodka )

”Mart81” pisze:
W ogóle żeby matka dzieciom takie świństwa jak seks robiła.
:-D :-D :-D

reklama
Ale wspaniale, że Marysia już jest na świecie. Tak sobie pomyślałam, że może dobrze, że nie wzięłam ZZ0 bo by się skończyło cesarką. Chociaż każda która czytała moją wypociny dotyczące porodu wie, że było blisko.

No mój powiedział, że widział mnie podczas porodu, a nawet szycia i nic mu już już nie jest obce:-) więc może za 6 tygodni doczekamy się sexy od listopada.

Do góry