reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

Irisson te sceny znam z opowieści i z obserwacji koleżanek. Już chyba wolę mu wsadzić cyca do buzi a takie cieknące mleko po cyckach - no cóż, ohyda. Ale przeżyć trzeba będzie.

Ilovesummer też trzymam kciuki. teraz Ty i Błonka.

Ja muszę zaciskać nogi bo TZ pojechał zawieźć nasze stare meble kuchenne dla takich potrzebujących znajomych z mazur i i tak musiał żeby odstawić busa ojcu do firmy którym wczoraj przyjechał, żeby odebrać kanapę od tapicera. Ech, skomplikowane to. Nie ważne. W każdym razie właśnie jestem dzisiejszej nocy sama w domu. Jutro rano wróci. Nie mam siły tak krążyć do mamy i z powrotem codziennie. Więc zostałam i liczę na to że nic się nie wydarzy. Na pewno nic się nie wydarzy. Przecież przenoszę :-)

reklama
Marta no dziwne jest karmienie, ale da się przyzwyczaić, bo po porodzie to ze wszystkiego "leci" :baffled:

ja dzisiaj do mamy, że ma być psychicznie przygotowana, bo może być tak że przyjedziemy w nocy Laurkę jej zawieźć, to piękne przerażenie namalowało jej się na twarzy :rofl2:

coś mnie spina od 19 :tak:

Widzę, że dla Was jeszcze nie rodzę.
Spędziłam 5 godzin w szpitalu jestem mega zmęczona nawet nie mam sił opisywać wizyt. Serce wariuje tętno 180-200 ale po 5 godzinach nawadniania jakoś się uspokoiło. Wg lekarza tylko skurczy brak jak się nie pojawią to za tydzień do szpitala a póki co wspomóc się spermą;-)

Ostatnia edycja:
Kakarolina, a ta sperma to doustnie? co by się nawodnić? :p

Tak, to mleko cieknące to fuj... z resztą właśnie, zewsząd będzie ciekło... Jak bzykac z takimi cieknącymi cyckami? tego mój M tez nie zniesie...

Irisson powinnam pić przynajmniej 3l wody dziennie.
No i w dwupaku te skurcze to taka ściema. Mają przyjść 3 porządne i będzie po wszystkim ale jakoś się zebrac nie mogą ;-)
cała reszta porodowo gotowa. Badania bolesnego nie miałam bo nie zgodziłam się, jeszcze troszkę poczekam na naturę

k8 mnie pediatra powiedział, że gdyby moje dziecko urodziło się w czasie wojny umarło by z głodu:-( są anatomiczne wady, które nie siedzą w głowie (ani nie w błędach bo byłam pod stałą kontrolą prywatnej poradni laktacyjnej) nie ma się co zarzekać dopóki się nie doświadczy i nie mierzy się wszystkiego swoją miarą.

Kakakarolina też mysłałm że może coś się zacznie jak pojedziesz.

k8 no właśnie, z takimi dojcami cieknącymi do wyrka z chłopem. No nie wiem jak to będzie. To takie wszystko do siebie nie pasujące. Seks, laktacja, karmienie dziecka. W ogóle żeby matka dzieciom takie świństwa jak seks robiła. Ech, miesza mi się już we łbie od tych hormonów.

reklama
Marta, a mi mój M jedzie lakatatorem jak mnie już ręka boli przy odciąganiu tego nawału:-D

kakakarolina, kurcze Ty już 41 tc, masz rację czekaj na naturę jeszcze trochę, ale góra pare dni.

Do góry