witajcie wieczorowa pora
)) jeju, jak mi sie mordka cieszy! Mialam dzis gosci, znajomi z pracy. Przyniesli mi wkoncu zalegly prezent na 5 lecie mojej pracy w firmie (srebrna bransoletka od Tiffaniego
). Ale to jeszcze nic, spytali mnie czy wiem ze moj 4ty i 5ty patent przeszly w urzedzie patentowym USA ( oddzial mojej firmy znajduje sie w UK ale jest to firma amerykanska). Przeszly moje 2 kolejne patenty! Sa juz opublikowane! W sumie jestem autorem juz 5ciu.Po wpisaniu mojego nazwiska w google wyskakuja strony z moimi wynalazkami!
ciesze sie ze moge godnie reprezentowac nasz kraj w swiecie
Polki gora!!
a tak schodzac na ziemie, to udalo mi sie nakleic czesc naklejek w pokoju Natki. Troche mi sie gryza z narzuta wiec narzuta bedzie oddana (dobrze ze mamy rachunek ze sklepu). Oj, jak nie urok to..
Doti wspolczuje przejsc z Luizka, musi ci byc strasznie ciezko.. Niestety zazdrosc u starszego rodzenstwa sie zdarza i to czesto, wiec pewnie zostaje przeczekac, wprowadzic metody np Irisson i tlumaczyc,tlumaczyc,tlumaczyc.. powodzenia
asia85 rozumiem o czym mowisz, tez nie latwo byloby mi teraz uczyc sie, jakos rozkojarzona jestem w ciazy, nawet w dluzsze trasy samochodem nie ruszam :-(
Exotic bidulko, jesli bardzo Ci to dokucza to jedz jutro rano na Day Unit. W kazdym szpitalu polozniczym jest cos takiego jakby izba przyjec dla ciezarnych(Day Unit wlasnie). Przyjmuje cie tam polozna i robi wszystkie badania,w zaleznosci co ci dolega (mocz,ktg,wymazy itp..) i nastepnie masz spotkanie z lekarzem. W ktorym szpitalu rodzisz? Moge ci znalezc namiary na to jak chcesz. Ja mialam juz tyle wizyt tam ze nie pamietam ile juz
na ktg chodze tyle razy ile chce i kiedy chce, tydzien temu zrobili mi nawet nadprogramowe usg(wszystkie pomiary dzidzi, przeplywy, ilosc wod itp). Takie usg robia zawsze po 3 incydentach zmniejszonej aktywnosci dziecka. No i oczywiscie jest to przez NHS wszystko, czyli free
ale jesli to rwa kulszowa - a na to mi to wyglada z twojego opisu, to tak jak polozna ci powiedziala-niewiele mozna teraz zrobic
k8libby take it easy
Mam nadzieje ze reszta dnia sie udala
PS alez ja ci zazdroszcze tego basenu..