reklama
kakakarolina
Fanka BB :)
myślałam, że cesarką
no ale pierwsza baba sn niech doti za te trudy ma jakieś wyróżnienie ) 3800 to kawał dziecks
no ale pierwsza baba sn niech doti za te trudy ma jakieś wyróżnienie ) 3800 to kawał dziecks
Mnie też jakoś ta wiadomość od doti ucieszyła. Super, że już ma Młodą ze sobą. A maleńka nie była
Ja w końcu do położnej nie dojechałam przez ten głupi samochód. Jutro pojadę. Dobrze, że M poszedł na nockę, bo bym go chyba spojrzeniem zabiła.
Dziewczynki czy któraś na priv może mi rpzesłać swój nr, zeby w razie czego napisać, bo wszystkie moje koleżanki od lodów u grycana są w szpitalu. Chyba, że Ratina lub Weronka.
Ja w końcu do położnej nie dojechałam przez ten głupi samochód. Jutro pojadę. Dobrze, że M poszedł na nockę, bo bym go chyba spojrzeniem zabiła.
Dziewczynki czy któraś na priv może mi rpzesłać swój nr, zeby w razie czego napisać, bo wszystkie moje koleżanki od lodów u grycana są w szpitalu. Chyba, że Ratina lub Weronka.
reklama
kakakarolina
Fanka BB :)
Karenm ona tam siedziała od 5 rano ja to bym wolała jednak szybciej ;-) tak ze 2-3 godzinki. Najlepiej żeby pierwsze 5cm poszło w samochodzie. 3 w rejestracji a 2 w przebieralni i 10 minut parcia
Taką mam wizualizację a co ) (oczywiście nacięcia nawet pod uwagę nie biorę;-))
no i oczywiście dasz radę
Taką mam wizualizację a co ) (oczywiście nacięcia nawet pod uwagę nie biorę;-))
no i oczywiście dasz radę