milionka nie wiedziałam, że mleko ludzkie jest tak drogie w Anglii
, film był okropny, ale sensownie się skończył, z resztą będę chciałą karmić piersią, nie miałam z tym problemów z rzadnym z dzieci, jestem próżna, a to jest poprostu wygodne
mój Tymek rodził się 5 min., mam nadzieję, że i
dzag wyskoczy tak szybko, ale ja nie zamierzam się jeszcze pakować
moją mamę oszukała babka z salonu fryzjerskiego na allegro, nie dość, że przysłałą nie te włosy, co chciała, to już 1 tydz. zwleka z wysyłką reklamacyjnego zamówienia, a jak moja mama dzwoni to ona twierdzi, że rzadna paczka do nich nie doszła, ludzie to są jednak dziwni, może w skrzynce ma awizo, nie chce jej się go wyciągnąc i jechać na poczte odebrać, jakaś totalna ignorantka, a ja czuję się też głupio wobec mamy, bo sama ją namawiałam, żeby włosy sobie zamówiła na allegro bo taniej
mam nadzieję
ratina że Tobie nikt nie zagra na nerwy i coś konkretnego zadziała, trzymam kciuki
a co do facetów i bycia w związkach, to ja uważam się za typ samotnika, uwielbiam być sama, zbierać myśli, układać co teraz będzie ze mną albo na co zwrócić uwagę, z moim m to właściwie tylko obgadujemy ludzi, a ja nie lubię tego robić, albo zaspakajamy potrzeby bliskości...nie wiem co mój m we mnie widzi i dlaczego tak bardzo chce być ze mną, od zawsze od niego uciekałam i mówiłam mu, że zmarnuje mu życie, ale on jest szczęśliwy
na przekór wszystkiemu, i tylko to daje mi poczucie jakiejś realizacji siebie, że potrafię kogoś jednak uszczęśliwić, poza tym, jak jest mi źle to mówię o tym, złoszczę się, nawet drobnostki nie ukrywam, już dawno przestałam robić fochy, bo niby co? nikt nie wie, dlaczego, a tak zaraz wszystko się wyjaśnia i życie toczy się dalej