reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

Widze Laremi ze tak samo z paowaniem torby i praniem stoimy, najwazniejsze ze plyny do prania sa hahaha :D

zupe ogorkowa zrobilam ziemniaczki sie juz gotuja zrobie skwareczki na szybko i puree i razem z zupka zjemy sobie;)

Dziewczyny ja jem jak opetana dzisiaj !!!! wszytko , kukurydze ze szparagami sobie ugotowalam, zupki juz troche podjadlam, tabliczke czekoady, i paczke chipsow blagam niech ktos mnie powstrzyma bo pekne i sie nie zmieszcze w lustrze :p

reklama
u mnie też się pojawia powoli dlatego w przyszłym tygodniu kupuję łóżeczko, wannę i przewijak, piorę wózek i może może pakuję torbę ;-)
bo z tym porodem nic nie wiadomo. niby noc się nie dzieje ale w ciągu 24h to się może zmienić mogę rodzić za dwa tygodnie i za 6 :szok:

no, i co z tą DZag, myślałam że już będą jakieś wieści a tu nic... aż się denerwuję :shocked2:
pokłóciłam się właśnie z moim m, czy wasi faceci też robią wam takie jazdy o kasę? Mój mi właśnie wykład zrobił jak to wydaję pieniądze na prawo i lewo... a kupiłam resztę wyprawki, absolutnie ani jednej niepotrzebnej rzeczy nie było. Pożarłam się z nim strasznie, bo nie dość że nie musi się niczym interesować bo ja wszystko załatwiam, szukam żeby było jak najtaniej, kupuje, to ten mi jeszcze jakie Ą Ę strzela....:angry:

RatinaZ kupowałaś przez allegro, w jaki sposób płaciłaś? Nic jeszcze straconego.

Nie przez allegro...Na stronie sklepu złożyłam zamówienie...mam potwierdzenie zamówienia i przelew robiłam internetowo na konto kolesia podane w mailu...
Narazie nie odpisał na maila,ale może poprostu ma opóżnienia...Na allegro sporo mebli sprzedał i nie ma żadnej negatywnej opinii więc może panikuje...mam nadzieję..
Ale z wózkiem laska zadzwoniła na następny dzień,że ma już pieniądze na koncie i wysyła wózek....Termometr i nianie jak zamówiłam też przez net to przyszedł mail,że przesyłka juz nadana z nr listu itd...A tu cisza....:baffled:

A ja zaczęłam się pakować do szpitala po tej wieści o DZAG...bo miałam małą częściową spakowaną a siebie nic...więc pakuje siebie i kończe prasowanie bodziaków 62....

Exotic ja to ciagle gadam, ze jak juz na macierzynski pojde, to sie zabiore za wszystko. Tylko jak se pomysle ile juz tak naodkladalam, to... szybko zaczynam myslec o czyms innym:-D Tak jest z moja organizacja.
Gosha ja mam z moim tz dobrze, bo on tylko potakuje. Zawsze go wtajemniczam w ceny, wyborow glownie dokonujemy razem, ale to ja juz predzej wyszukuje gdzie by taniej i lepiej, on tylko sie zgadza:tak: On tylko do planowania zakupow i wyszukiwania nie ma glowy, no ale nie mozna byc doskonalym we wszystkim;-) Moze pokaz Twojemu na sieci albo w sklepie co ile kosztuje, to wtedy przestanie marudzic.

RatinaZ sklepy zwykle działają dużo wolniej niż allegro, spokojnie na pewno dojdą

Gosha mój nie ma zielonego pojęcia co i za ile kupiłam. oszczędzam mu stresów ale u nas luzik nie wypominamy sobie kasy ufamy sobie w tej kwestii i on wie, że kupuję to co muszę,

Ostatnia edycja:
reklama
kruszki, to dobrze że wszytsko się udało

Ech ja nie wiem co z tym moim facetem, zwalam że to wina stresu i ogólnego wiecznego braku pieniędzy.... tylko myślałam że przy drugim dziecku takie akcje nas ominą, bo poprzednio to się mało nie rozwiedliśmy :baffled: ale cóż, życie. Nie narzekam już bo nie mam najgorzej.
A tak sobie jeszcze przypomniałam że wczoraj i dziś pełnia, więc może więcej nas się posypać w tym tygodniu;-)

Do góry