reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2012

Olga ja tez nie moge uwierzyc jak ogladam Porodowke i te babki sobie tak fajnie siedza i czekaja tylko na komende kiedy przec, bo skurcz:szok: Ale domyslam sie, ze to po znieczuleniu tak, bo przeciez skurczu nie da sie nie czuc. Bylo kilka takich, co to bez znieczulenia i one tak lajtowo juz sie nie zachowywaly. Tez mam stracha, inaczej niz za pierwszym razem, bo juz wiem czego sie spodziewac:baffled: Ale trzymam sie mysli, ze nie bedzie gorzej niz wtedy, to troche pomaga:-p

Wyciagnelam wczoraj wieczorem nozki kurczaka, mialam dzis robic na obiad. No i... nie zrobilam bo zesmierdly i w koszu wyladowaly:wściekła/y: Koorde, niby upalow u nas nie ma, ale duszno, wilgotno, powietrze stoi, mimo ze co chwile lekko pada. Nie pomyslalam rano, zeby wlozyc te nozki do lodowki, no i jak przyszlam z pracy to juz bylo za pozno. Mam nauczke:baffled:
Siedze i dogorywam, prasowac juz mi sie ne chce, moze jutro... hehe, jak zwykle;-) Alez mnie wlasnie olsnilo, ja mam piwko alkohol free i to w lodowce! No to sie ochlodze troszke, superro:-)

K8 to Ty? Tez bym wskoczyla do takiego baseniku, niech bedzie ze jestem od "zielonych" oki? BTW, przypomnialas mi, ze musze sobie wreszcie tankini do porodu kupic, szlag!

Ostatnia edycja:
reklama
K8libby super strój (Tankini(, super basen. Jak na orkę to okaz na zdjęciu jest bardzo atrakcyjny :-D Ja samą siebie mogłabym określać już tym mianem :-)

Witam wieczorową porą. Tak coś czułam, ze jak tu dzisiaj wejdę, to będą nowości szpitalne. Stresowo się zrobiło ;-) Nie wyobrażam sobie, ze miałabym teraz jechać do szpitala i rodzić. Jeszcze prawie nic nie gotowe. Pochwale się tylko, ze dzisiaj uprasowałam wszystkie ubranka dla małego i swoje koszule do szpitala. Tak na wszelki wypadek ;-) :-)

Kruszki straszne jest to, co piszesz. Najbardziej szkoda mi dziecka. Mam nadzieje, ze wszystko się ułoży i będą sobie spokojnie żyły. Takie rzeczy nie powinny miec miejsca. Co za ojciec z niego :confused:

milionka, polecam taki basen, jest cudownie. Rodzice jeszcze dokupili taką folię, która dodatkowo nagrzewa wodę, w kilka dni zrobiło się 27 stopni. Oczywiście niezbędne są filtry, wrzucają też takie tlenowe tabletki, bo jak jest koniec sezonu, to tą wodą zleją ogródek. Jest suuuper!

No i mamy drugie sierpniowe, a raczej lipcowe Maleństwo. DZag trzymam kciuki za Was.
Ja dzisiaj pol nocy po wczorajszych wiadomosciach nie spalam. Ja z OM tez mam termin na 4 sierpnia:szok:
Chyba zaczne pakowanie

reklama
Hej Dziewczyny J
Mamy dzidziusia drugiego J
Milionka mam numer do tego sklepu…będę dzwonić bo mija tydzień od zamówienia a przesyłka miała być w 3 dni…
Kruszki 2700 to sporo…to możesz dużego dzidziusia urodzić..
Gosha_88 mojemu tez odbiło od kwietnia i też już z pozwem do sądu szłam…L
Marcia ja też się właśnie czuje identycznie jak Ty..jeszcze te spuchnięte od soboty nogi…na prawdę się boję,że popęka mi skóra…a na palcach robią mi się takie małe rozstępy…Trzymaj się i wytrzymaj jeszcze chwile…byle do tego 38 tyg.a później niech się już urodzi (przynajmniej ja się o to modle). Nie stresuje się tylko przesyłkami tak jak ja…I pochwal się co kupiłaś??
Sopelek trzymam kciuki żebyś do tego 37 tyg. Spokojnie dotrwała…minimum J
K8 zaproś Nas też na ten basen!!!!pliiiizzzzz
Olga tylko spokój Nas ratuje…Ja to nie mam siły myśleć o porodzie…

Robię listę co mam jeszcze kupić do pokoju dziecinnego i okazało się,że jeszcze sporo: karnisz i firanki (na zasłony na pewno już wystarczy na razie),oświetlenie,dywan no i jeszcze szafę muszę dokupić bo na razie zamówiłam tylko łóżeczko i komodę…dużo jeszcze tego…..

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry