reklama
martynaxyxymartyna
Fanka BB :)
RatinaZ Mój M pracuje przy meblach wiec wiem ze czas czasem a i tak dłużej na to trzeba czekać więc na Twoim miejscu bym sie nie stresowałą
Wiecie może jak jest z przenoszeniem sie do innego osrodka zdrowia ? Bo przemyslalam sprawe i wole dziecko zapisać nie w mojej miejscowosci a niedaleko , ale podobno zeby zapisać je w tym ktorym sie chce to matka dziecka tez tam musi byc zapisana .
Wiecie może jak jest z przenoszeniem sie do innego osrodka zdrowia ? Bo przemyslalam sprawe i wole dziecko zapisać nie w mojej miejscowosci a niedaleko , ale podobno zeby zapisać je w tym ktorym sie chce to matka dziecka tez tam musi byc zapisana .
RatinaZ
A Ty nadal w Łodzi siedzisz czy już w Wawie? Nie zmieniły Ci się plany odnośnie miejsca porodu?
Na razie w Wawie..mój M się nawet stara po tych kilku miesiącach jazd...chociaż czasami ma swoje teksty tyle,że już nie reaguje...Tylko we mnie chyba "coś" pękło,albo hormony...
Narazie zbieram się do poważnej rozmowy na temat rozdzielności majątkowej bo potrzebuję wykonać pewne ruchy finansowe a jak to zrobię teraz to w małżeństwie na pół....I siedzę i myślę...a do tego źle się czuję,mam już dość tych dolegliwości ciążowych i w ogóle coś czuję,że się zbiera na dobrą deprechę poporodową :--(
Wczoraj w nocy miałam tak spuchnięte ręce,że nie mogłam sobie butelki z wodą otworzyć...poryczałam się strasznie i wyłam chyba do 5 rano...w końcu napiłam się wody z czajnika...
Dziewczyny, wiem, że większość z Was jest za szczepieniami, ale to co chce nam rząd zafundować, to przechodzi ludzkie pojęcie... przeczytajcie proszę artykuł i podpiszcie petycję do której jest link w artykule.
http://dziecisawazne.pl/przymus-z-mozliwoscia-uzycia-sily-szczepien-w-polsce/
http://dziecisawazne.pl/przymus-z-mozliwoscia-uzycia-sily-szczepien-w-polsce/
kakakarolina
RatinaZ trzymaj się, ściskam w razie jakby co pisz wygadasz się, dobrze zrobiłaś z tą wodą z czajnika ;-) kup sobie wody z dziubkiem
k8kibby już czytam choć nie jestem pewna czy chce
k8kibby już czytam choć nie jestem pewna czy chce
weronkazzz
tulęTolę
RatinaZ jak masz ochotę na spacer albo lekka kawę na poprawe humoru to ja sie warszawsko polecam.
K8 jak czytam co jest w tych szczepionkach, tak w ogole, to nie wiem czy to szczepienie wiecej szkody nie przynosi. okazuje sie ze to prawdziwe bomby pelne... rteci!
K8 jak czytam co jest w tych szczepionkach, tak w ogole, to nie wiem czy to szczepienie wiecej szkody nie przynosi. okazuje sie ze to prawdziwe bomby pelne... rteci!
kakakarolina
no i co z tą Dzag ...
Olga RaQ
no ciekawe, to się u Dżag porobiło... mnie oczywiście też ścisnęło w tabeli sprawdziłam że miała termin na 4 sierpnia, czyli miesiąc przed terminem ją wzięło...
Dżag - trzymam kciuki za Ciebie i synka powodzenia!
pudełko po lodach z pokrywką i kilka nakrętek od słoików = wielogodzinna zabawa dziecka... jak Natalia kupę zrobiła i chciałam ją z kojca wziąć żeby przebrać to podniosła taki wrzask jak nigdy - że ją od nakrętek oderwałam...
a ja - uwaga - również prasuję! mam zamiar poprosić jutro mamę żeby przyszła do Natalii więc muszę to pranie ogarnąć bo się mama przewróci jak to zobaczy... wolę oszczędzić sobie nerwów przy słuchaniu jej komentarzy
Dżag - trzymam kciuki za Ciebie i synka powodzenia!
pudełko po lodach z pokrywką i kilka nakrętek od słoików = wielogodzinna zabawa dziecka... jak Natalia kupę zrobiła i chciałam ją z kojca wziąć żeby przebrać to podniosła taki wrzask jak nigdy - że ją od nakrętek oderwałam...
a ja - uwaga - również prasuję! mam zamiar poprosić jutro mamę żeby przyszła do Natalii więc muszę to pranie ogarnąć bo się mama przewróci jak to zobaczy... wolę oszczędzić sobie nerwów przy słuchaniu jej komentarzy
reklama
LeRemi
Dzag a wiec na Ciebie padlo?! No to...push, push... Trzymam kciuki i czekam na zdjatka malutkiego Tymka!
A tak dzis myslalam,ze spokoj cos u nas na watku,no bo wlasciwie dlugo sie trzymamy/lysmy Dziewczyny w Krakowie musialy niezle poszalec na spotkanku to ktora nastepna?
A ja dzis mialam wizyte (szczegoly wiadomo gdzie) i mialam nadzieje uslyszec cos co mnie zmobilizuje do dzialania i doopa,nie bylo kopa. Wiec nadal torba w schowku, wozek nie zamowiony,lozeczko na strychu, ba...ciuszki nawet kolo pralki nie staly!Ale plyn do prania juz jest Ale jak juz odejde z pracy.... hehe,to bede lezec bo sie nie ogarne
A tak dzis myslalam,ze spokoj cos u nas na watku,no bo wlasciwie dlugo sie trzymamy/lysmy Dziewczyny w Krakowie musialy niezle poszalec na spotkanku to ktora nastepna?
A ja dzis mialam wizyte (szczegoly wiadomo gdzie) i mialam nadzieje uslyszec cos co mnie zmobilizuje do dzialania i doopa,nie bylo kopa. Wiec nadal torba w schowku, wozek nie zamowiony,lozeczko na strychu, ba...ciuszki nawet kolo pralki nie staly!Ale plyn do prania juz jest Ale jak juz odejde z pracy.... hehe,to bede lezec bo sie nie ogarne