zuzia2012
Zaangażowana w BB
..... u mnie też porządki .. zaraz tez się biorę...za ubranka...po chłopakach pakuje pudła..i ..przygotowuje .największy pokój na poddaszu..dla mojego dzidziusia..chłopaki maja mniejsze pokoje a ten trzymałam..pusty z nadzieja na dziewczynkę..:-)...muszę go odmalować najpierw na biało a potem...po usg..jak się potwierdzi to na dziecięce obrazki i różowy kolor....już nie mogę się doczekać.....porodu..choć nigdy nie wiem co może się dziać..każdy poród jest inny.....ale najważniejsze żeby dziecko urodziło się zdrowe......i wtedy cały trud i ból porodu..znika..bo przepełnia szczęście....:-)u mnie jak będzie naprawdę dziewczynka..to ..szczęście będzie.....ogromne...mam nadzieje że po tylu próbach..los..mi da córkę....i to mnie napędza do działania......życzę miłego dnia..u nas szykuje się upał...bo już jest gorąco...;-)..tylko kochane nie szalejcie z dźwiganiem.......wieszaniem firanek..przesuwaniem..mebli...lepiej żeby facet to zrobił..bo to może skończyć się skurczami.......powoli.i bezpiecznie...:-)..pa pa pa