Olga RaQ
Fanka BB :)
katjusza, jesteś mega - tyle już dziś zrobiłaś ja na razie nakarmiłam dziecko, psy, i zjadłam dwa śniadania (przed chwilą parówki). teraz czas na kawę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to świetnie . Czyli dla niektórych zasady są po to, żeby je łamać. Ja niestety do tych osób nie należę i uważam, że to nieuczciwe. Wkurza mnie to. Nie wiem co ja zrobię, jak się Bąbel do żłobka nie dostanie a mnie skończy się macierzyński :-(.p.s. z tymi żłobkami dzag, to jest w Krakowie teoretycznie tak jak mówisz ale w praktyce, jak Pani informowałam mnie w zeszłym roku w żłobku, że Natka nie dostała się na listę i jest na rezerwowej to dojrzałam na tej liście jakimś cudem chłopca z datą urodzenia 2 miesiące późniejszą niż moja córka. A Natkę mąż zapisał do żłobka w piatej dobie życia...
Buuahahhaa . No, tylko płukanie włączyć (czytaj: wcisnąć spłuczkę) i misie gotowe .Irisson haha przeciez juz sie wypraly