Summerbaby
Fanka BB :)
Summerbaby czemu tak szybko minie Ci do 1 stycznia cały macierzyński? A dodatkowego nie bierzesz? Za ten rok urlopu nie masz?
Ja też muszę mojego szkraba oddać do żłobka albo do niani w lutym. Serce mi się kraja na samą myśl ale naprawdę innego wyjścia nie mamy. W takim kraju przyszło nam niestety żyć.
Wezmę dodatkowy i wychodzi, że skończy mi pełen wymiar 26 grudnia (termin na 9 sierpień). Urlop z tego roku chciałabym wykorzystać w taki sposób żeby pracować 4 dni w tygodniu - nie wiem czy mi się uda, wstępnie pracodawca się zgodził, zobaczymy.
Ja na szczęście mogę liczyć na moją mamę, oboje są już na emeryturze, mama właśnie kupiła kawalerkę dosłownie rzut beretem od nas więc będzie w tygodniu dla nas a na weekend będzie wracać do Węgierskiej Górki także pod tym względem nie jest źle! Ale nie ma się co martwić na zapas, prawda?
Kurde, zdjęłam wczoraj metkę ze stanika i okazało się przy mierzeniu że jest za mały - może by któraś reflektowała? Czy to do wątku naszego mogę wrzucić? Fajny stanik dla karmiącej, eh... zwrócić nie mogę