Nina faktycznie imponujący spadek wagi. Czyli nie ma tego złego. Ty masz normalną cukrzycę typu II tak? bo ja na początku myślałam, że ciążową.
Sopelek tez na xfaktor patrzyłam tak mnie bolała głowa, ze tylko do tego się nadawałam ;-)
Mart wszystkie mamusie pojedyńcze smacznie śpią, Bo te co już mają coś na pokładzie pewnie od 6 na nogach
a już się ociepliło za oknem słonko jest już mocne ;-) a tych porodów chyba faktycznie nie powinnaś oglądać. Poród jest strasznie demonizowany a swój własny to na prawdę nic strasznego. dostajesz taką dawkę hormonów i adrenaliny, że na mont everest bys weszła a co dopiero urodziła. Jak ja się męczyłam przy skurczach co 15 sek i siedziałam pod prysznicem to mój M dzwonił do znajomych i komentował żartobliwie i do dziś nas to bawi
koło mnie mogli by jeść i tak bym nie zauważyła
RatinaZ zachłanność ludzka nie zna granic
jjustyna pewnie się bobasowi na zajęciach nudziło to postanowił sobie pofikać
my nie chodziliśmy do szkoły rodzenia a M przy porodzie był nie wiem czy nie zależy to od szpitala musisz się dowiedzieć. Ja nie miałam czasu na szkołę rodzenia ale może teraz się wybiorę z ciekawości głównie o ćwiczenia mi chodzi ale jak to będzie dużo kosztować to na pewno nie
asia jest jeszcze taka niebieska muszynianka ona ma dużo magnezu i wapna podobno dużo lepiej tak się przyswaja przez organizm. Może kup sobie dodatkowo
no i tabliczka gorzkiej czekolady dziennie to nafajniejszy sposób uzupelniania magnezu
Kajtusza spóźnione sto lat sto lat dla natalki. Najważniejsze, że odhaczone;-)
A my dziś u dziadków czyli pełen luz. Będzie obiadek i wolne od Maksa. Dobry taki jeden dzień w tygodniu bez dziecka bo kochane to jet ale w doopę daje równo.
Miłej niedzieli