reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

Witam Brzuchatki :)

Niestety nie nadrobię, nie bijcie. Nie mam siły.. Wróciłam już do pracy, ale siedzę jak struta.. Mdłości mam ogromne, dziś rano przywitałam kibelek jedną i drugą stroną (sorry) i to nie było przyjemne ;/ Najgorsze jest to, że wiem, że będzie gorzej.. Lekarz mi w czwartek zaleci witaminy i mdłości zwiększą swoją siłę w styczniu bleeeee.....

Postaram się już być na bieżąco :)

No i witam nowe Sierpnióweczki :) Rośniemy pięknie :D Niedługo dostaniemy medal za największą zafasolkowaną podgrupę :p

reklama
Ewa witaj, gratuluję :-)

A ja mam jakąś infekcję poantybiotykową, biorę sobie ecovag globulki i smaruję się żelem provag, ale nie wiem czy nie pójdę do gina wcześniej z tym problemem, bo to takie swędzenie jest i pieczenie. Już jest lepiej, ale mam leciuteńkie plamienie, może od tych globulek, takie lekko beżowe, minimalna ilość. Czy któraś z Was coś takiego miała, np. po antybiotyku? jakieś zaburzenie flory bakteryjnej pochwy chyba to mi na to wygląda.

Ostatnia edycja:
kakakarolina kochan kupiłam juz wszystkim dzieciaczkom prezenty, a wieczorem zapakowałam no i oczywiscie spożywczy dział obrabowałam....masakra ile to wszystko kosztuje .....ale bigosik juz drugi dzień pyrczy na kuchence...szkoda , że nie czujecie zapachu...mniam:-D:-D:-D:-D ide wstawic pranie buuu

karolina to był taki złosliwy zart z mojej strony bo mam tak jak ty, mam nadzieje , że to będzie jedyna potrawa której nie popsuje od kad jestem w ciąży, bo ostatnio mam z tym problem...biore wdech i ide zamieszac w garze:happy:

Mart81 - Ty uważaj z tymi globulkami i żelami, nie wszystkie są dozwolone w ciąży, bezpieczny jest podobno clotrimazol (maść), ale lepiej to skonsultuj z lekarzem

Witajcie koleżanki, u mnie mdłości ciąg dalszy, do tego zawalona jestem robotą i zmęczona, choć to dopiero 13!! Niech już się skończy ten pierwszy trymestr!!

Hej dziewczyny Ha ha Danus ja tez ostatnio tak gotuje Juz zaczelam miec wyrzuty ze glodze moja mala bo obiad dopiero na noc gotowalam W ciagu dnia jak podchodzilam do kuchenki albo lodowki to mnie odrzucalo Nawet normalej kanapki dziecku nie moglam zrobic bo nie moglam patrzec na wedline Wczoraj o dziwo rano wepchalam 2 kanapki i przestalo mnie mdlic Dziewczyny Jaki swiat byl wtedy piekny:-DAle po poludniu znow powtorka z rozrywki:wściekła/y: Tak wiec gotowac teraz zaczynam rano Moje male poszlo dzis spac o 3 nad ranem bo wczoraj brzuszek ja bolal i spala mi 2 razy w dzien No a noc nalezala do niej Smiac mi sie chcialo bo tradycyjnie wyganiala tatusia z lozka A jak wkoncu polozyl sie o 2 to pobiadolila troche a potem zaczela sie na niego pchac i mowi ,,posun sie''Komedja normalnie Coraz wiecej slow potrafi juz powiedziec:-D

Dziewczyny, powiedźcie mi jedną rzecz, bo nigdzie nie mogę tego znaleźć, dlaczego kobiety w ciąży nie mogą podnosić rąk do góry??

Zauważyłam, że poranne mdłości tylko nazywają się porannymi..

Jutro o 11.30 ide do ginekologa i wtedy się dowiem czy dalej zostaję z Wami czy ehh...

Jak to się stało, że baby boom samo zalogowało mnie danymi sprzed 3 lat?!?! Przecież teraz byłam nowym użytkownikiem konta Ainhoa...

reklama
Do góry