Witajcie
Wczoraj dowiedziałam się oficjalnie, że mogę się do Was przyłączyć
Nie mam kiedy nadrobić tych kilkudziesięciu stron wątku, ale spróbuję się jakoś wdrożyć powoli
Kilka słów o mnie:
Na imię mam Ewa, mam 25 lat. 6 grudnia 2010 r. urodziłam najwspanialszego na świecie synka Franciszka
Planowaliśmy 3-4 dzieci w odstępie co 2 lata, ale jakoś tak nam plany przyspieszyły i zaczęliśmy starania już końcem września. Za pierwszym razem się nie udało, drugi cykl odpuściliśmy, bo nie było czasu i sił, a dzięki trzeciemu jestem tutaj z Wami
Wczoraj mój Mąż miał urodziny, rano zrobiłam test i załatwiłam mu piękny Prezent
Ostatnia @ była 19 listopada, więc mój termin planowy to
26 sierpnia. Franek urodził się tydzień i jeden dzień przed czasem, więc teraz też obstawiam połowę sierpnia na rozwiązanie. Żadnych komplikacji nie przewiduję
Mam nadzieję, że czas pozwoli mi z Wami więcej popisać. Moje Grudniówki cały czas prężnie działają i produkują mnóstwo postów, Franek jest dość absorbujący, poza tym pracuję zdalnie, w domu, a w tym roku zaczęłam studia dr, więc czasu nie ma wiele, ale zawsze da się go jakoś rozciągnąć
Póki co czuję się doskonale. Jedyny "objaw" (oprócz braku @ i pozytywnego testu
) to ból podbrzusza jak na @. Z Frankiem tak nie miałam... Ale to chyba normalne. Piersi ciut większe, ale w ogóle ich nie czuję. No ale ja ledwo 3 miesiące temu skończyłam karmić i jeszcze są w konsystencji lekkiego budyniu, więc zanim do nich hormony dotrą, to może trochę minąć
Z Franolem nie wymiotowałam i w ogóle mnie nawet nie mdliło, nie miałam zgagi - mam zamiar utrzymać tę tendencję