Yssaya Jezeli trzymasz rece w gorze dluzszy czas np przy wieszaniu firanek to masz napiete wszystkie miesnie szybciej sie meczysz , dziala sila ciazenia ktora dziala na macice Plod uciska szyjke W zaawansowanej ciazy moze to grozic rozwarciem odklejeniem lozyska a we wczesnej poronieniem Ale jezeli ciaza nie jest zagrozona to nic sie nie stanie jezeli kilka minut bedziesz miec rece w gorze Chodzi o to zeby nie przemeczyc sie Znam kilka dziewczyn ktore wyladowaly w szpitalu z plamieniami przez wieszanie firanek ale one w jeden dzien zajely sie wszystkimi oknami w domu A to jest duze obciazenie Takie jest moje skromne zdanie Trzymam kciuki za wizyte
reklama
ilovesummer
Fanka BB :)
Nie wiem, czy to w czymś pomoże ale clotrimazol mozna kupic bez recepty i słyszałam że w ciązy powszechnie stosowany.
witam was przyszle mamusie!!!
czy moge do was niesmialo dolaczyc zrobila dzisiaj test i wyszla piekna druga kreska do tej pory nie moge uwierzyc to nasz drugi cykl i nie staralismy sie raczej jak bedzie to bedzie a jak nie to tez dobrze i JEST
czy moge do was niesmialo dolaczyc zrobila dzisiaj test i wyszla piekna druga kreska do tej pory nie moge uwierzyc to nasz drugi cykl i nie staralismy sie raczej jak bedzie to bedzie a jak nie to tez dobrze i JEST
kakakarolina
ummrayan witaj, gratulacje
https://www.babyboom.pl/forum/sierpien-2012-f438/ciekawe-linki-i-porady-sierpniowej-brygady-55533/
https://www.babyboom.pl/forum/sierpien-2012-f438/ciekawe-linki-i-porady-sierpniowej-brygady-55533/
Mart81
ilovesummer maść jest bez recepty, ale globulki są na receptę, maści nie mogę sobie tam "napakować" bo ona do użytku zewnętrznego ;-)
umm rayan Witaj, gratulacje :-) Suwak musisz stworzyć na Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com, a potem to co ci wyskoczy wkopiować w swój profil, bodajże w miejsce sygnatury i zrobić zapisz.
umm rayan Witaj, gratulacje :-) Suwak musisz stworzyć na Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com, a potem to co ci wyskoczy wkopiować w swój profil, bodajże w miejsce sygnatury i zrobić zapisz.
bobomama24
Mama Izy i Martynki
ja odpadam dziewczynki
pecherzyk jest ale nie ma serduszka
pecherzyk jest ale nie ma serduszka
reklama
nadal nie ma mojego suwaczka![]()
już jest. przynajmniej ja widzę
bobmama przykro mi bardzo ...