Yssaya Jezeli trzymasz rece w gorze dluzszy czas np przy wieszaniu firanek to masz napiete wszystkie miesnie szybciej sie meczysz , dziala sila ciazenia ktora dziala na macice Plod uciska szyjke W zaawansowanej ciazy moze to grozic rozwarciem odklejeniem lozyska a we wczesnej poronieniem Ale jezeli ciaza nie jest zagrozona to nic sie nie stanie jezeli kilka minut bedziesz miec rece w gorze Chodzi o to zeby nie przemeczyc sie Znam kilka dziewczyn ktore wyladowaly w szpitalu z plamieniami przez wieszanie firanek ale one w jeden dzien zajely sie wszystkimi oknami w domu A to jest duze obciazenie Takie jest moje skromne zdanie Trzymam kciuki za wizyte
reklama
ilovesummer
Fanka BB :)
Nie wiem, czy to w czymś pomoże ale clotrimazol mozna kupic bez recepty i słyszałam że w ciązy powszechnie stosowany.
witam was przyszle mamusie!!!
czy moge do was niesmialo dolaczyc zrobila dzisiaj test i wyszla piekna druga kreska do tej pory nie moge uwierzyc to nasz drugi cykl i nie staralismy sie raczej jak bedzie to bedzie a jak nie to tez dobrze i JEST
czy moge do was niesmialo dolaczyc zrobila dzisiaj test i wyszla piekna druga kreska do tej pory nie moge uwierzyc to nasz drugi cykl i nie staralismy sie raczej jak bedzie to bedzie a jak nie to tez dobrze i JEST
kakakarolina
ummrayan witaj, gratulacje
https://www.babyboom.pl/forum/sierpien-2012-f438/ciekawe-linki-i-porady-sierpniowej-brygady-55533/
https://www.babyboom.pl/forum/sierpien-2012-f438/ciekawe-linki-i-porady-sierpniowej-brygady-55533/
Mart81
ilovesummer maść jest bez recepty, ale globulki są na receptę, maści nie mogę sobie tam "napakować" bo ona do użytku zewnętrznego ;-)
umm rayan Witaj, gratulacje :-) Suwak musisz stworzyć na Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com, a potem to co ci wyskoczy wkopiować w swój profil, bodajże w miejsce sygnatury i zrobić zapisz.
umm rayan Witaj, gratulacje :-) Suwak musisz stworzyć na Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com, a potem to co ci wyskoczy wkopiować w swój profil, bodajże w miejsce sygnatury i zrobić zapisz.
bobomama24
Mama Izy i Martynki
ja odpadam dziewczynki
pecherzyk jest ale nie ma serduszka
pecherzyk jest ale nie ma serduszka
reklama
nadal nie ma mojego suwaczka
już jest. przynajmniej ja widzę
bobmama przykro mi bardzo ...