Doti12 dobrze wiem jak ciezko jest odejsc od faceta nawet jesli gnojem sie okazal, tymbardziej jeszcze jak macie dzieci. Tez radzilabym porade u specjalisty, ale nie wiem czy on da sie namowic na psychologa. Jesli nie to moze pojedz do mamy na jakis czas zeby ochlonac i wyciszyc sie, ale potraktuj to najpierw jako wakacje, urlop, a nie odejscie od meza. Moze tak bedzie ci latwiej, jak odpoczniesz i pogadasz z mama to zaswita w glowie jakas nowa mysl, ktora pomoze znalezc ci dobre wyjscie z tej sytuacji, bys mogla spokojnie skupic sie na swojej coreczce i robaczku w brzuchu no i sobie. Tego zycze Ci z calego serca i trzymam kciuki.
A ja nie w wir porzadkow ale zakupow dzis sie rzucilam. Musialam wykorzystac TZ bo teraz w tygodniu sie rozmijamy i nie daloby rady. No i miedzy innymi kupilam marynowanych filetow sledziowych do salatki na wigilie, no i.... jutro trzeba jechac kupic nowe
Poprostu nie moglam sie od nich odstawic, tak dawno ich nie mialam, a TZ tylko koment "dawno to ktos tu w ciazy nie byl"
Ale ja to wogole ryby lubie i juz sie nie moge doczekac tyk wszystkich rybnych pysznosci swiatecznych, ach...
Stresa dzis rano mialam, bo po obudzeniu nie bolaly cycolki i wogole nic. Wystracham sie strasznie, bo ostatnio to byl wlasnie pierwszy objaw nadchodzacego zlego. No ale jak juz troche sie rozruszalam to znajoma ociezalosc wrocila, rajuniu jak mi ulzylo, az mi sie plakac chcialo. No i jajniorek tez dal o sobie pare razy znac wiec ciut mi lzej. Zeby tak dalo sie kasowac zle wspomnienia... a tak to "schiza" i zapanowac nad tym nie mozna, no przynajmniej ja.
Powiedzcie dziewczyny czy wy tez macie raz bardziej a raz mniej odczuwalne te objawy????????????? A do tych dziewczyn ktore juz maja dzieci: pamietacie moze jak dlugo utrzymuje sie bol piersi???????????????
Bo ja nie pamietam z pierwszej ciazy, i teraz to co chwile swoje tarmosze zeby sprawdzic czy na pewno bola, a jak cos mocnej w brzusiu zakluje to juz stres czy to aby dobrze czy nie. I ciagle rozpamietywanie a jak to bylo ostatnio, jakie byly oznaki ze zle sie dzieje???? Jak juz mi sie zalaczy to nie daje sie wylaczyc tak latwo. MASAKRA!!!!
Sorki ale musialam sie wygadac bo juz mi ciezko bylo:-(