reklama
Echem… Teraz Ci się narażę… To moja mama jest najukochańsza na świecie :-). Tylko, że mieszka 100km ode mnie…
a co Wy tam wiecie o najukochanszych mamach ja mam najukochanszą
irisson pisze:[h=2][/h]Dzag nie chcę Cie straszyć, ale to rozstępy.. mnie tak dokładnie poharatało od łona do pępka w 39tyg..
O boshe... o boshe boshe... No nie wierzę. Tego to nie przeżyję . Muszę znaleźć magiczną maść. Nie no, to jest dla mnie szok. Cały czas gładziutka a tu takie kropki... Ratuuunkuuu!
O boshe... o boshe boshe... No nie wierzę. Tego to nie przeżyję . Muszę znaleźć magiczną maść. Nie no, to jest dla mnie szok. Cały czas gładziutka a tu takie kropki... Ratuuunkuuu!
ja sie ratowalam, ale guzik mi to dalo, mam caly brzuch poszarpany...
kakakarolina
Fanka BB :)
mam pytanie do kobitek z okolic Katowic... gdzie kupowałyście cycniki do karmienia????? nie chce przez internet, bo ja mam dziiiwne piersi.. musze przymierzyć.
polecam 6zmysł w fashion house w sosnowcu. Ja w ramach oszczędności robię sama;-)
Mart81, Asia ja też jestem z Waszje bandy dietowej , zdrowo, świadomie wszystko tylko z umiarem, żadne eliminacyjne trucie się dietami ani liczenia kalorii. Tylko u mnie ona tez raczej 34 nie gwarantuje. Oj ja mam paskudny typ. Po ciąży musze koniecznie odchudzanie od hormonów zacząć bo ja typ tarczycowy jestem.
Mart81 kup sobie eko nutellę z gorzkiej czekolady w rossmanie. Cena ta sama a przepyszna
gosha ogromne gratulacje
dzag nie chcę Cie martwić ale moje rozstępy pojawiły się dopiero po porodzie na ;pocieszenie powiem Ci że są dwa długości dwóch cm więc bez dramatu
Ostatnia edycja:
Witajcie Brzuszki po bardzo długiej nieobecnosci Sporo czasu mnie tutaj nie było i o nadrobieniu wszystkiego nawet mowy nie ma Od dzis sumiennie staram sie byc na bierzaco na ile tylko czas mi pozwoli ale mysle ze nie bedzie tak zle dlatego ze od wczoraj odpoczywam na l4
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo sedecznie i zycze miłego sportowego wieczorku
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo sedecznie i zycze miłego sportowego wieczorku
Marta, ja polecam zrób sama z tej strony: Lawendowy Dom..od kuchni: Domowa nutella. Komu sznurek?
kakakarolina, ja też tarczycowa, mam Haszi ale nie daje o sobie znać.
dzag, ja przerwałam z różnych względów ale długo bo 5 lat wracałam do sylwetki kobiety. To znaczy miałam szersze bary niż reszta, a na plecach motyl z mięśni. Teraz znów mam delikatne, eteryczne wręcz ręce i dłonie, ale powiem wam, że solidnie wyrobione mięśnie długo nie znikają. Ja też nie znoszę Ronaldo, a M kibicuje Portugalii Mi też dopiero w ciąży smakują chipsy, ale skończyłam na 3 bo dieta Ja też się boję bo nic nie mam jeszcze i niczym się nie smaruje.
W ogóle prasowałam i okazało się M nie sprała się plamka z nowych jeansów, a on mi na to, na żarty niby: "chyba muszę Cię wysłać na jakiś kurs prania i prasowania":-)
kakakarolina, ja też tarczycowa, mam Haszi ale nie daje o sobie znać.
dzag, ja przerwałam z różnych względów ale długo bo 5 lat wracałam do sylwetki kobiety. To znaczy miałam szersze bary niż reszta, a na plecach motyl z mięśni. Teraz znów mam delikatne, eteryczne wręcz ręce i dłonie, ale powiem wam, że solidnie wyrobione mięśnie długo nie znikają. Ja też nie znoszę Ronaldo, a M kibicuje Portugalii Mi też dopiero w ciąży smakują chipsy, ale skończyłam na 3 bo dieta Ja też się boję bo nic nie mam jeszcze i niczym się nie smaruje.
W ogóle prasowałam i okazało się M nie sprała się plamka z nowych jeansów, a on mi na to, na żarty niby: "chyba muszę Cię wysłać na jakiś kurs prania i prasowania":-)
Ostatnia edycja:
kruszki
dziewczynki! przede wszystkim gosha gratki
ja mam okropna schize, pisalam z ta moja kolezanka co urodzila wczoraj, jest pocharatana dosc mocno :/ boze..
pisalam do exotic o wodach, zeby sprawdzila, miala do szpitala dzwonic
odezwe sie potem, chyba tez meczyk obejrzymy
ja mam okropna schize, pisalam z ta moja kolezanka co urodzila wczoraj, jest pocharatana dosc mocno :/ boze..
pisalam do exotic o wodach, zeby sprawdzila, miala do szpitala dzwonic
odezwe sie potem, chyba tez meczyk obejrzymy
reklama
cornelka
czesc dziewczynki
ja tez w miare wyspana dzisiaj, na obiad nie mam pomyslu, troszke ogarnelam domek, mam porzadek wiec tylko takie rzeczy jak wytarcie stolu itd zostaly, musze dzisiaj spakowac torbe do szpitala do konca, bo bardzo mnie ciagnie w dol i mam takiego stresa przez to, ze poczuje sie po prostu bezpieczniej z ta torba chyba zrobie zakupy online na jutro, bo nie mam nic poza dzemem i salcesonem na kanapki ! heheheh
Kruszki śniłaś mi się dzisiaj Rano zajrzałam na forum, a potem poszłam odsypiać tę koszmarną noc i śniło mi się, że budzę się, wchodze na forum a tam wpisy, że Kruszki urodziła I jeszcze sobie pomyślałam, że dopiero co pisałaś że spać nie możesz i że powoli na nas już czas i że sobie to wykrakałaś
Nie żebym ci tego życzyła, ale lepiej tą torbę spakuj ;-)
Jezu mala.di, dieta 600 to porcja jaką mieli więźniowie Auschwitz, taka "dieta"w Twoim młodym wieku jest szczególnie wyniszczająca dla organizmu. Dziewczyny zdrowo, kolorowo, dobra jakość jedzenia, często, małe porcję, codziennie jakaś przyjemność i wszytko z umiarem, a takie diety eliminacyjne lub głodówki to zabójstwo dla swoich zębów, włosów, paznokci, wątroby, mózgu cyklu miesiączkowego itd. I nie chodzi żeby ważyć 50 ale żeby ciało było jędrne, zdrowe, piękne włosy, paznokcie, cera i nie waga tu się liczy, tylko proporcje. Warzyłam w swoim życiu 45 kg jak trenowałam bouldering i dobrze to u kobiety nie wygląda.
Zgadzam się w 100%, zdrowe, racjonalne odżywianie i do tego aktywny tryb życia i sukces murowany :-)
Rany, tego wątku chyba nigdy nie ogarnę, no chyba że wszystkie porodzicie i zostanę sama
Witam wszystkie, po pierwsze muszę się pochwalić że od dziś jestem położna z dyplomem studiów wyższych- na piątkę w dodatku;-) w końcu coś, pewny zawód w ręku, teraz jestem na umowie o pracę ale to takie byle co, no a teraz mogę szukać czegoś "na przyszłość", jestem bardzo szczęśliwa
Muszę wykąpać córę, a potem się na meczyk przygotować, chociaż ryję nosem o laptopa ze zmęczenia, bo mało co spałam z nerwów.
Miłego wieczorka dla wszystkich brzuchatek;-)
Gratulacje!! To ja też następne rodzę z tobą
p.s. a mogłabyś się w wątku o sn wypowiedzieć na temat porodu w wodzie? Za, przeciw?
Dziewczyny komu kibicujecie? Ja jestem za Hiszpanią :-)