reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2012

fajna jest komedia z Justinem Timberlakem i z Milą Kunis "To tylko seks", "Yes Man" z Jimem Carreyem, albo ja lubię braci Cohen i strasznie uśmiałam się na "tajne przez poufne" z Bradem Pittem- świetnie gra głupka, tak jak w Przekręcie - Guya Richtiego i Georgem Clooneyem :tak: co mi uświadomiło, że dawno nie byliśmy w kinie, a chciałam ostatnio iść na Dark Shadows Johnnym Deppem - Burtona oczywiście, który zresztą który ma fajną animację - Gnijąca Panne Młodą :-D jest w czym wybierać :tak:

edit: a dla serialowców to oczywiście: how i met your mother :-D:-D jestem wielkim fanem Barneya :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kurcze ile ja w kinie nie byłam, z 2 lata będzie chyba:-( Ja chodzę głównie "na aktorów" np. wiem, że każdy film z moich idolem Ryyanem Goslingiem zwanym Gosem:-) będzie mi się podobał, bo on po prostu nie wybiera złych scenariuszy. Ostatnio bardzo podobał mi się Drive, ale majstersztyk to dla mnie Blue Valentine, lubię filmy z brakiem zakończenia, które można sobie dopowiedzieć.

Asia my w sumie z mężolem oglądamy wszystko, na studiach mój miał fazę na kino skandynawskie, podrzucał mi awangardowe filmy, typu przez cały film nic nie mówili, a akcja działa się na lodowcu :eek: ja nie lubię filmów tylko o zwierzętach i horrorów :sorry: do klasyki to Lśnienie próbuję obejrzeć z 3 razy do roku... ale się boję.. oglądam przez palce :rofl2:

na ten serial to jakiś totalny szał jest:-D wszyscy go oglądają...

ja czasem w sumie lubie obejrzec sobie takie banalne komedie romantyczne jak np "uciekająca panna młoda" albo "nigdy w życiu" ..tak gdy mam totalnie zły humor i chce sie odmóżdzyć.
choc ogolnie to kocham filmy obyczajowe, dramaty... dające do myślenia
horrorów sie boje jak nie wiem, nawet jak czasem przełączajac kanały trafie na jakis to juz potem drże ze strachu całą noc... :p

a gnijąca panna młoda to wiadomo że wymiata;-)

"Jack Torrance (Jack Nicholson) pracuje jako kurator w hotelu Overlook w górach stanu Colorado. Hotel jest zamknięty na zimę i Jack z rodziną są jedynymi mieszkańcami w budynku. Kiedy burze śnieżne blokują rodzinę Torrance'ów w hotelu Danny, syn Jacka, który ma nadprzyrodzone telepatyczne zdolności odkrywa, że hotel jest nawiedzony i duchy powoli doprowadzają jego ojca do obłędu. Kiedy Jack spotyka ducha pana Grady, poprzedniego kuratora hotelu, sytuacja staje się coraz groźniejsza. "

ogólnie straszne.. :szok:

Irisson dzieki za opis, ogladalam ale juz dawno wiec przyda sie obejrzec kiedys na przypomnienie.
Mart ja dokladnie tego uzywam tylko w zelu,wiec powinno pachniec tak samo. I ja juz plynu do plukania nie uzywam a i tak pachnie cuuuudnie:D

reklama
Zakupiwszy. I wypróbuję. A na płyn zapoluję. Tabletki nie wychodzą drogo bo to 38 prań, ale płyn znalazłam za 20zł plus 14 przesyłka za 750ml. Trochę przegięcie. Więc narazie sobie odpuszczę. Mam nadzieję, ze będzie pięknie pachnieć i tak i będzie miękkie.

Do góry