reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2012

A to ja Cie zle zrozumialam Kruszki, myslalam ze szukasz tylko przewijaka,ja wlasnie tak,bo lozeczko mam po Remiku. No to nie pomoge za bardzo,bo sie nie rozgladalam,ale to co pokazalas ladne.

Dziewczyny co by tu obejrzec wieczorem fajnego? W TV wielkie g... myslalam cos zciagnac na kompie, macie jakies propozycje?

reklama
Witam szanowne ciężarówki:-)
A w Krakowie miałao padać i być chłodniej, może i tam parę stopni jest zimniej ale dla mnie i tak nie do przejścia. A słońce oczywiście świeci jak szalone. Boziu jeszcze miesiąc....
Ja dziś byłam zrobić sobie fotki do dyplomu, wyszykowałam się jak szczur na otwarcie kanału i co?? Wyszłam jak gnom, napuchnięta, pół zdjęcia to moje ogromne laktacyjne cycki, ech tam.... Chciało mi się ciąży na koniec studiów to mam. Fotograf mnie pocieszał że "jeszcze się wykadruje, wyretuszuje" hehe chciał być miły:-D
Teraz sobie siedzę w domku, m poszedł z córa na spacer na rower, ja odpuściłam, za gorąco.
Piszscie o tym płynie Fairy a mi tez tylko z płynem do naczyń się kojarzy, nie wiem czy w Polsce jest taki do prania?:confused:
Ja do dzidziusiowych rzeczy używam Loveli płynu, mam cały karton próbek. Prasuję wszystko- na jednej stronie żeby nie było;-) ale to moje zboczenie małe, ja muszę mieć wyprasowane rzeczy, sobie tez wszystko prasuję, córce i mężowi też... lubię jak są takie gładkie rzeczy, mięciutkie:-) Poza tym samo prasowanie tez lubię, zawsze sobie siadam na kanapie, zapuszczam jakiś fajny film i prasuję po 2godz.. przyjemne z pożytecznym;-)
No nic, to zmykam, m obiecał mi dziś pizze, może na mecz zamówimy. Obstawiam Hiszpanów, a wy??
To miłego popołudnia i wieczorku:-)

A to ja Cie zle zrozumialam Kruszki, myslalam ze szukasz tylko przewijaka,ja wlasnie tak,bo lozeczko mam po Remiku. No to nie pomoge za bardzo,bo sie nie rozgladalam,ale to co pokazalas ladne.

Dziewczyny co by tu obejrzec wieczorem fajnego? W TV wielkie g... myslalam cos zciagnac na kompie, macie jakies propozycje?
sciagnij sobie 'prawnik z lincolna' (maz tez obejrzy), kobieta w czerni (fajny horrorek), dziewczyna z tatuazem, kurcze nie pamietam ale ostatnio tyle filmow przerabialam fajnych, a czym sciagasz? ja torrenetem, najszybciej ida i latwo zweryfikowac jakosc
pomidorowa gotowa, ja zawsze gotuje na pomidorach z puszki, M. wrocil z pracy, wzial prysznic i pojechal do polskiego sklepu po kilka dupereli, miedzy innymi ma przywiezc jakies ciacho :D mmmm ale zastanawiam sie czy jutro moze nie upieke szarlotki z beza na wierzchu :)

mam syndrom wicia gniazdka niby, ale tak naprawde ledwo zaczen cos robic, sprzatac to juz organizm sie buntuje i musze spowrotem usiąść/położyć się..

mala.di mam dokladnie to samo. sporo rzeczy musze po przeprowadzce rozpakowac jeszcze, wlasnie wzielam sie za ukladanie ksiazek ale zrobilo mi sie cieplo w glowe i musze lezec chwilowo. niby mam parcie na robote i wszystkich dookola gonie ale jak przychodzi co do czego to mi sie odechciewa ;)

mi sie nie odechciewa wlasnie! i to jest najgorsze:-p bo chce a nie moge, i sie wku..rzam delikatnie mowiac, i wybucham krzykiem, płaczem , i chodze taka nabuzowana

LeRemi, zalezy co lubisz... ja przedwczoraj obejrzalam po raz pierwszy 'Juno' - film o 16latce w ciąży, wczoraj z kolei 'wojne polską-ruską', ale to dosc...hm..poryty film :p jesli takie lubisz to polecam :)
w takich wzruszajacych 'ogrod luizy', 'adam' (to jakis film o facecie z autyzmem, angielski chyba), 'lot nad kukułczym gniazdem', 'czarny balonik', 'przerwana lekcja muzyki' ...
reszta jakos pouciekała mi z glowy akurat

najszybciej to na youtubie mozna bez sciagania obejrzec:-D no ale nie wszystkie filmy sa w calosci, a w czesciach to tak słabo.

no i tak mnie zmobilizowałaś że pół książek na swoich miejscach. ociekam zajebistością :)

właśnie z tymi filmami, jak gatunek jest poszukiwany? ja ostatnio ryczę jak bóbr na animacjach, niby dla dzieci (akurat) - z takich to "Jak ukraść księżyc" polecam. i ze śmiechu też się można poryczeć ;)

a ja w tym czasie zjadłam kolejny kawałek ciasta....:-D

animacji nie ogladam:p ale czesto fragment wieczorynki czy jakiejs tam bajeczki w tv :-D
obejrzalabym dzis jakas lekka komedie przyjemna ale i niegłupia, a nie mam pomyslu tez wlasnie

kruszki, ja też pomidorową zjadłam, moja mama w sezonie sama przeciera pomidory - pycha:tak:, potem robi swoje na cala zimę i jedziemy na swoich cały rok.

M poszedł na mecz, a ja pracuje, zaraz zmienię pościel, rozwieszę pranie i mecz oglądam:-) Jutro obiad u teściowej i znów nie muszę gotować:happy:

goscha, pizze bym zjadła:tak:, ale zamiast tego piję mleczko;-)

Dziewczyny, któraś z Was zażywała urosept? bo mi lekarz zalecił na obrzęki, żeby ta woda schodziła.

Mala.di ostatnio oglądałam "A więc wojna" - bardzo fajna :tak: I lubię komedie z Katherine Heigl, tylko akurat z nowości nic nie kojarzę, a ze starszych fajna jest "brzydka prawda" czy np. "wpadka".

reklama
Kruszki Prawnik... sie wlasnie ciagnie, cos wolno dzis, nam sie internet ostatnio kaszani. U nas torrenty tylko, tak jak mowisz to najszybciej:tak: Kobiete w czerni na razie sobie daruje, poczekam na lektora, bo z moimi goglami wole sluchac niz czytac;-) A Dziewczyna z tatuazem to jest potega, jakies dwa tygodnie temu obejrzalam cala trylogie Millenium (szwedzka) i naprawde dobry film! Ale juz tz sie nie podobal, pogubil sie w polowie i mowil ze za ciezki jak dla niego.

Mala.di generalnie ja lubie film z trescia i z tych co podalas to Lot nad... ogladalam kilka razy juz i to jest ponadczasowe. Ale nie gardze tez dobrym dramatem, thrillerem, akcja, a animacje w niedziele na rodzinne popoludnie:tak: Nie lubie durnych komedyjek i takich lovestory co to koniec mozna przewidziec nie ogladajac nawet poczatku.

Tz pojechal na szybki shoping, no bo do filmu procenty i chips musi byc. A ze wzial ze soba juniora i moja karte to pewnie da sie naciagnac na "malutkie cos". Mlody skrupulatnie napelnia swoja skarbone zeby kupic Mariana z Cars'ow, wiec na "*******ki" naciaga ojca, bo swoich przeciez nie bedzie tracil:-p

Do góry