kruszki
Fanka BB :)
nie nastawiaj sie tak, dzieci sa kochane i uwierz potrafia byc wdzieczneNo zmieni się ten nasz świat, poświęcimy życie dziecku (przynajmniej większość), ono i tak tego nie doceni a my się będziemy wqrwiać.
RatinaZ ach kurcze, no facetom czasem odbija, moj ostatnio krzyczy o balagan pod schodami , co 3dzien.. jazda wtedy w chacie niezla, tyle ze ja sobie nie pozwole jak Ty i przychodzi po 30minutach i przeprasza, ale co sie nawqurwiam.. boze...
ja mysle ze Mu przejdzie, zobaczysz, na pewno juz zaluje, tylko wiesz jacy oni uparci, barany jedne
ja uzywam tabletek FAIRY i plynu do plukania FAIRY, cudowny zapaszek i ciuszki miekkieDziewczyny, mam do Was pytanie - nie wiem, na jakim wątku je zadać, więc zadam tutaj. Wiele z Was pisze, że robiły już pranie części lub większości ubranek dla Maluszka. Chciałam Was zapytać, jakiego proszku używacie? Czy rozdzielacie proszek na ten do ubrań kolorowych i na białe,czy np. pierzecie ubranka w tym do ubrań kolorowych? Powoli przymierzam się do kupna proszku i płynu do płukania i nie wiem, jaka firma jest warta zainteresowania i czy kupować dwa proszki (do ubrań białych i kolorowych) czy tylko jeden. Jakbyście mogły coś doradzić, będę wdzięczna
wachalas p-lyn fairy.. ooo jezu chyba sobie koc w nim przepiore i bede wachala heheheMieMie chyba nie ma proszku dzidziowego do bialych i kolorowych, wszystko w jednym sie pierze. Ja kupilam akurat zel do prania Fairy, bo to takie tylko moje "zboczenie" Ten zel cudnie pachnie i zmiekcza wiec plynu do plukania nie potrzebuje. Aleczy wogole te proszki dzidziowe nie maja wlasnie takich wlasciwosci, ze juz potem plyn zbedny?