reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

Czesc Dziewczyny :)

Pozwolicie ze dolacze do Was, zaledwie kilka dni temu zrobilam test wyszly dwie kreseczki i najprawdopodobniej rowniez bede sierpniowa Mama :)

reklama
Doti w odpowiednim wątku zrobiłam instrukcję obrazkową. Zobacz sobie może pomoże...:-) żadnego suwaczka nie widzę :-D
Bobomama wyrazy współczucia....
Elizza gratulacje, witaj u nas
kropcia porada jak najbardziej ok tez o tym słyszałam :tak: Ja mieszkam na rumuńskiej dzielnicy przy torach kolejowych już drugiego dnia mam całe z sadzy (ach ten piękny śląsk :tak::-D) mam gęste firanki które piorę częściej ;-)
Błonka ogromne, ogromne gratulacje, Przyznam, że bardzo się o Was bałam SUUUUPERRRRR :-)
Ewa za za za - pilnowałabym bardziej czystości atmosfery niż czystości wątków ;) :tak::tak::tak:
Thinka witam Cię i gratuluję
Kajtusza co za sen??

No teraz troszkę cukru, strasznie się cieszę, że Was tyle tu jest i można pogadać i miło spędzać czas. Bardzo che Was poznać bo na pewno wszystkie macie coś ciekawego z siebie do zaofiarowania. Wiele z tych znajomości przerodzi się w piękne przyjaźnie w realu;-) Ja na nieodpowiednim wątku napisałam co myślę o porządku i wyrozumiałości ;-) (bije się w pierś i obiecuję poprawę :-D)
No i odpisywanie na każdym wątku zajęło mi prawie godzinę ;-)

dziekuje nie slodze :p tylko kawe ktorej obecnie nie pijamy :p

dzieki ;) ja tez sie balam szczerze mowiac ale jak zobaczylam i uslyszalam to az mi sie serce uradowalo... takie malenkie nozki i raczki... takie tyci tyci :p tylko z szyjki krwawie lekko.. odnowily mi sie rozne zmiany i nadzerka...... nie zapytalam o miesniaka bo mialam ntakiego jednego na przedniej sciance macicy

witaj Exotic87 - gratulujemy, rozgość się :-)

a ja się pochwalę, że przyszły moje winko i szampan bezalkoholowy na Święta i Sylwestra a potem jeszcze przyjechał Tata i przywiózł mi 2 słoiki zupki ogórkowej - boszsze jaka ona jest kwaśna i pyszna!! :-p:-p:-p miód na moje mdłości - JESTEM SZCZĘŚLIWA!! :-D

Tez mam ogomna ochote na zupy :) ale szczegolnie na owoce :) winogrona, mandarynki... narazie jeszcze wielkich pokus nie odczuwam ale moze juz niebawem.

Dziewczynki jak i w ktorym miejscu wkleilyscie te paseczki w profilu z tygodniami ciazy? juz mam suwaczek teraz szukam po edycji profilu jak to zrobic :p:no:

o juz sie sam problem rozwiazal :)

To moze tak opowiem troszke o sobie:

o Dzidziusia staralismy sie juz od 7 miesiecy w koncu sie udalo mieszkamy w Anglii- tutaj pierwsze usg robia okolo 12 tygodnia czyli jeszcze troszke niestety a juz jestem taka ciekawa i podekscytowana. Kiedy zobaczylam dwie kreseczki ogarnelo mnie przerazenie i wielka niewiadoma co to teraz bedzie hehe oczywiscie w pozytywnym tego slowa znaczeniu.
Narazie ciaze znosze ok byly mdlosci i bole brzucha ale juz przeszlo, czasem tylko wzdeta sie czuje poza tym jest w normie wszytko... :):tak:

Macie jakies preferencje co do Plci?

Witajcie :-)

I ja do Was dołączę, miałam ochotę zrobić to wcześniej po zrobieniu testu i pojawieniu się 2 kresek, ale postanowiłam nie zapeszać i zaczekać do usg, lekarz potwierdził, wszystko jak na razie jest w porządku. Postaram się być z Wami na bieżąco.

Pozdrawiam.

hej Exotic87:)

ja cały czas mam wrażenie ,że to będzie dziewucha, ale nigdy nic nie wiadomo. Na razie studze swoje zapedy, bo czekam na zarodek w jaju. Do pustego nie chce sie przywiązywać, Więc w sumie ciesz się ze dopiero w 12 tyg bo unikniesz stresu. Wtedy już będzie śliczna dzidzia z bijącym sercem :D

to ja jestem jakas dziwna, zachcianek nie mam, mdlosci nie mam.. no troche moze jak baardzo glodna jestem ale staram sie nie miec pustego brzuszka... i ogolnie czuje sie ok, tylko bardziej spiaca jestem niz normalnie... no i mam plamienie z szyjki przez nadrzerke odnawiajaca sie w ciazy ;/ a myslalam ze ciaza goi rozne rzeczy...

reklama
Błonka e tam dziwna, szczęściara. Miałam tak ostatnio nawet brzuch mi nie rósł :-D Super sprawa taka mi się marzy ale te moje mdłości jakoś nie wróżą.... bleeeee tak mi

Do góry