reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

Czesc Dziewczyny :)

Pozwolicie ze dolacze do Was, zaledwie kilka dni temu zrobilam test wyszly dwie kreseczki i najprawdopodobniej rowniez bede sierpniowa Mama :)

reklama
Doti w odpowiednim wątku zrobiłam instrukcję obrazkową. Zobacz sobie może pomoże...:-) żadnego suwaczka nie widzę :-D
Bobomama wyrazy współczucia....
Elizza gratulacje, witaj u nas
kropcia porada jak najbardziej ok tez o tym słyszałam :tak: Ja mieszkam na rumuńskiej dzielnicy przy torach kolejowych już drugiego dnia mam całe z sadzy (ach ten piękny śląsk :tak::-D) mam gęste firanki które piorę częściej ;-)
Błonka ogromne, ogromne gratulacje, Przyznam, że bardzo się o Was bałam SUUUUPERRRRR :-)
Ewa za za za - pilnowałabym bardziej czystości atmosfery niż czystości wątków ;) :tak::tak::tak:
Thinka witam Cię i gratuluję
Kajtusza co za sen??

No teraz troszkę cukru, strasznie się cieszę, że Was tyle tu jest i można pogadać i miło spędzać czas. Bardzo che Was poznać bo na pewno wszystkie macie coś ciekawego z siebie do zaofiarowania. Wiele z tych znajomości przerodzi się w piękne przyjaźnie w realu;-) Ja na nieodpowiednim wątku napisałam co myślę o porządku i wyrozumiałości ;-) (bije się w pierś i obiecuję poprawę :-D)
No i odpisywanie na każdym wątku zajęło mi prawie godzinę ;-)

dziekuje nie slodze :p tylko kawe ktorej obecnie nie pijamy :p

dzieki ;) ja tez sie balam szczerze mowiac ale jak zobaczylam i uslyszalam to az mi sie serce uradowalo... takie malenkie nozki i raczki... takie tyci tyci :p tylko z szyjki krwawie lekko.. odnowily mi sie rozne zmiany i nadzerka...... nie zapytalam o miesniaka bo mialam ntakiego jednego na przedniej sciance macicy

witaj Exotic87 - gratulujemy, rozgość się :-)

a ja się pochwalę, że przyszły moje winko i szampan bezalkoholowy na Święta i Sylwestra a potem jeszcze przyjechał Tata i przywiózł mi 2 słoiki zupki ogórkowej - boszsze jaka ona jest kwaśna i pyszna!! :-p:-p:-p miód na moje mdłości - JESTEM SZCZĘŚLIWA!! :-D

Tez mam ogomna ochote na zupy :) ale szczegolnie na owoce :) winogrona, mandarynki... narazie jeszcze wielkich pokus nie odczuwam ale moze juz niebawem.

Dziewczynki jak i w ktorym miejscu wkleilyscie te paseczki w profilu z tygodniami ciazy? juz mam suwaczek teraz szukam po edycji profilu jak to zrobic :p:no:

o juz sie sam problem rozwiazal :)

To moze tak opowiem troszke o sobie:

o Dzidziusia staralismy sie juz od 7 miesiecy w koncu sie udalo mieszkamy w Anglii- tutaj pierwsze usg robia okolo 12 tygodnia czyli jeszcze troszke niestety a juz jestem taka ciekawa i podekscytowana. Kiedy zobaczylam dwie kreseczki ogarnelo mnie przerazenie i wielka niewiadoma co to teraz bedzie hehe oczywiscie w pozytywnym tego slowa znaczeniu.
Narazie ciaze znosze ok byly mdlosci i bole brzucha ale juz przeszlo, czasem tylko wzdeta sie czuje poza tym jest w normie wszytko... :):tak:

Macie jakies preferencje co do Plci?

Witajcie :-)

I ja do Was dołączę, miałam ochotę zrobić to wcześniej po zrobieniu testu i pojawieniu się 2 kresek, ale postanowiłam nie zapeszać i zaczekać do usg, lekarz potwierdził, wszystko jak na razie jest w porządku. Postaram się być z Wami na bieżąco.

Pozdrawiam.

hej Exotic87:)

ja cały czas mam wrażenie ,że to będzie dziewucha, ale nigdy nic nie wiadomo. Na razie studze swoje zapedy, bo czekam na zarodek w jaju. Do pustego nie chce sie przywiązywać, Więc w sumie ciesz się ze dopiero w 12 tyg bo unikniesz stresu. Wtedy już będzie śliczna dzidzia z bijącym sercem :D

to ja jestem jakas dziwna, zachcianek nie mam, mdlosci nie mam.. no troche moze jak baardzo glodna jestem ale staram sie nie miec pustego brzuszka... i ogolnie czuje sie ok, tylko bardziej spiaca jestem niz normalnie... no i mam plamienie z szyjki przez nadrzerke odnawiajaca sie w ciazy ;/ a myslalam ze ciaza goi rozne rzeczy...

reklama
Błonka e tam dziwna, szczęściara. Miałam tak ostatnio nawet brzuch mi nie rósł :-D Super sprawa taka mi się marzy ale te moje mdłości jakoś nie wróżą.... bleeeee tak mi

Do góry