reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

WITAM:-)
widze ze sierpniówek przybywa w tempie zawrotnym!!!!!!!!!!!!!
gratuluje nowym mamuskom!

ja nie mam czasu na nic.... przy tem moje czwórce roboty full.... jeszcze od rana mnie mdli a muszę dochodowy zrobić bo wczoraj przeciez był 20ty a ja zapomniałam, ciągle cos ostanio zapominam...

tesciowe i mama moja juz wie:-) jest super! w Swięta rodzenstwo i reszta rodzinki się dowie..

pa

reklama
Ja wlasnie nie mam na nic sil tak szybko sie mecze i najchetniej bym przelezala i spala a tutaj tyle do zrobienia jest przed swietami :(:crazy:

Witam wszystkie nowe dziewczyny :)

Nie wiem, gdzie zapytać, więc wybrałam główny :) Jeśli mam tego malutkiego krwiaka i zalecenie prowadzenia spokojnego trybu życia, to na spacery z młodym mogę chodzić, co?...

witajcie :)
witam nowe mamusie !!
ja dalej leze.. dalej plamie ale na brazowo, po tych przebojach chucham na zimne ;p
jak sie czujecie? ja w ogole nie mam objawow zadnych i raczej juz ich nie bede miala bo zaczelam 9 tydzien...
dalej sie nie moge nadziwic ze na usg widzialam raczki i nozki... heh :) zeby tylko to plamienie przeszlo.

Pozdrawiam Wszystie :)

Witam!

Błonka - jak długo masz to plamienie i jakie? Ja miałam tylko kilka dni, brązowawe, i tylko jednorazowo po zaparciu jasno czerwona krew. Później tylko jednorazowo jeszcze brązowawe i na razie cisza... a objawy też się cofnęły, mdłości mam na myśli bo więcej nie miałam, tylko tyle, że na jedzenie nie mam ochoty w ogóle i jem bo tak wypada :sorry: Trochę mnie ciągnie brzuch i plecy na dole, czasem ciągnie mnie trochę szyjka... ale wydaje mi się, że wszystko w normie :sorry: W poniedziałek dzidzia miała 10,2mm :-)

A ja dzisiaj chciałabym nas spakować, bo w piątek po południu wyruszamy 1000km do PL....

To ja chyba jednak pójdę na spacer ;) Krwiaczek jest malutki. Mam się nie forsować, ale pani dr nie mówiła nic o leżeniu plackiem. Nie będę przecież biegać :)

Jeny, tak mnie kręci, tak mnie mdli, że nie jestem w stanie pracować. Imbir i nic kwaśnego mi nie pomaga. Macie jakieś inne dobre sprawdzone sposoby? no nie wyrobię zaraz. Kibel jest niestety przy palarni, tam zawsze wianuszek z całego budynku i smród po maksie, nie ma tam warunków do spokojnego intymnego bełcika, poza tym nie chcę. Błagam, jakieś pomysły???

Mart81, a może spróbuj słabej herbaty nieosłodzonej?
Mnie to czasem pomagało przy mdłościach, ale takich nie ciążowych...

ewa86, przecież dotlenić się trzeba! Póki nie sforsujesz się za bardzo,
to nic nie powinno się stać. ;) Tak jak piszesz, gdybyś musiała leżeć plackiem,
to lekarz chyba by to stanowczo podkreślił. ;)

reklama
Witam wszystkie nowe dziewczyny :)

Nie wiem, gdzie zapytać, więc wybrałam główny :) Jeśli mam tego malutkiego krwiaka i zalecenie prowadzenia spokojnego trybu życia, to na spacery z młodym mogę chodzić, co?...

ja mam torbiel o średnicy 5cm, jeden juz pękł i miałam krwotok drugi mam nadal, lekarz tylko zalecił abstynecje na SEX:angry: i mam się oszczędzać ale ja robie wszystko!!!

Do góry