reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

Doti w odpowiednim wątku zrobiłam instrukcję obrazkową. Zobacz sobie może pomoże...:-) żadnego suwaczka nie widzę :-D
Bobomama wyrazy współczucia....
Elizza gratulacje, witaj u nas
kropcia porada jak najbardziej ok tez o tym słyszałam :tak: Ja mieszkam na rumuńskiej dzielnicy przy torach kolejowych już drugiego dnia mam całe z sadzy (ach ten piękny śląsk :tak::-D) mam gęste firanki które piorę częściej ;-)
Błonka ogromne, ogromne gratulacje, Przyznam, że bardzo się o Was bałam SUUUUPERRRRR :-)
Ewa za za za - pilnowałabym bardziej czystości atmosfery niż czystości wątków ;) :tak::tak::tak:
Thinka witam Cię i gratuluję
Kajtusza co za sen??

No teraz troszkę cukru, strasznie się cieszę, że Was tyle tu jest i można pogadać i miło spędzać czas. Bardzo che Was poznać bo na pewno wszystkie macie coś ciekawego z siebie do zaofiarowania. Wiele z tych znajomości przerodzi się w piękne przyjaźnie w realu;-) Ja na nieodpowiednim wątku napisałam co myślę o porządku i wyrozumiałości ;-) (bije się w pierś i obiecuję poprawę :-D)
No i odpisywanie na każdym wątku zajęło mi prawie godzinę ;-)

reklama
kakakarolina ja też z katowic jestem :-):-)

w jakiej dzielnicy mieszkasz, bo ja na ligocie

a do tego teraz zauwazylam że w tym samym momencie ciąży jesteśmy ;-)

Kamilka w centrum mieszkam ;-) a w ciąży jestem młodszej. Tylko ostatnia @ w tym samym terminie 29.10 cykl miałam długi...

jest szansa bo rodzic bede na ligocie;-)

Ewa dzisiaj do scanmedu na ul. Podgórską bo mam wykupione ubezpieczenie i tam udało mi się najszybciej zarejestrować (poza tym mam tam najbliżej). W przyszły czwartek idę już na Wrocławską do swojej lekarki. Widziałaś, że ewwe też była na początku na sierpniówkach 2012? :-(
Ja też jestem za pilnowaniem atmosfery. Wątki będą żyły swoim życiem i żadne rygorystyczne zasady tego nie zmienią :tak:

Ostatnia edycja:
Danuś odpowiadam Ci tu żeby wątku z wizyt nie zaśmiecać. Co za książkę polecasz? rozpaczliwie nie mam co czytać. 3 dni temu skończyłam i nie mam nic w zanadrzu. I pewnie mój brat mi jeszcze prezentu nie kupił .... więc jest czas na zamówienie :-D
A co do zapominania o ciąży też tak mam. Też nie ma wielkiego łał ;-) Ostatnio przyszło 3 miesiące po porodzie. Więc u mnie ten sygnał z kosmosu długo idzie :-D

Danuś odpowiadam Ci tu żeby wątku z wizyt nie zaśmiecać. Co za książkę polecasz? rozpaczliwie nie mam co czytać. 3 dni temu skończyłam i nie mam nic w zanadrzu.

Może by założyć wątek "Kulturalny"? Na grudniówkach taki jest i nawet czasem działa ;)

ja z Huty, rodzić będę w Żeromskim

Poważnie? Ja ze Wzgórz Krzesławickich :D To jesteśmy sąsiadkami :)
Ja rodziłam na Ujastku. I teraz też tam będę. Baaaardzo polecam.

Widziałaś, że ewwe też była na początku na sierpniówkach 2011? :-(

Poważnie?... Ojej... Przykro... Trzymamy kciuki, żeby następnym razem się udało...

reklama
Poważnie? Ja ze Wzgórz Krzesławickich :D To jesteśmy sąsiadkami :)
Ja rodziłam na Ujastku. I teraz też tam będę. Baaaardzo polecam.

to fajnie, pewnie w takim razie prędzej czy później wylądujemy na "kawie" :-) ja rodziłam w Żeromskim, też w sumie nie mam zastrzeżeń, poza tym mam stamtąd lekarza prowadzącego :-)

Do góry