Wczoraj nadrobiłam zaległości w czytaniu, ale na pisanie już mi energii zabrakło...
Z tymi bolącymi cycami to u mnie ostatnio też różnie - raz bolą bardziej, raz prawie wcale.
Kompletnie nie pamiętam jak to było w poprzednich ciążach... Chyba mnie aż tak nie bolały,
bo prawdę mówiąc dopiero od jakiegoś czasu przed @ zaczęłam zauważać takie bolesne napięcie.
doti12 - przykra trochę ta Twoja historia. :-( Życzę Tobie, żeby sytuacja z mężem
rozwiązała się w miarę jak najszybciej - dla dobra Twojego i dzieci...
Nie chcę być złym prorokiem, ale znam pewnego faceta bardzo podobnego do Twojego męża -
dosłownie taki sam typ!? - i niestety od 'nastu' lat unieszczęśliwia swoją rodzinę.
Najgorsze jest to, że kiedy widzę jak dzieci odnoszą się do swojej matki (naśladując ojca),
to mi strasznie żal kobiety... No, ale ona "tak bardzo go kocha".
Trzeba działać zanim będzie za późno - niestety, ludzie nie są skłonni do zmiany
swojego charakteru bez jakiegoś katalizatora. Sytuacja sama się nie rozwiąże...
sempe - że też musiał ten ząb się akurat teraz odezwać...
ewa86 - gratki i oby ta tendencja bezobjawowej ciąży utrzymała się jak najdłużej!
Przy roczniaku to jeszcze trzeba się nieźle nabiegać,
więc dodatkowa zaoszczędzona energia jest wskazana! ;-)
Mart81 - jak swędzi i piecze, to warto poradzić się lekarza, bo teraz wszelkie infekcje
niosą ze sobą ryzyko dla ciąży... Po antybiotykach flora na pewno się wyjałowiła
dając pole do popisu wszelkim bakcylom.
Sprzedam Wam patent na odnowienie flory w pochwie. Metoda dla odważnych, ale sprawdzona!
Zamiast wydawać kupę kasy na probiotyki w aptece, wystarczy zakupić naturalny jogurt probiotyczny
(sprawdzić na opakowaniu czy ma w składzie Lactobacillus) i zaaplikować sobie
czystym palcem odrobinę jogurtu tak jak globulki czy tampony. To na prawdę działa.
Porada znaleziona dawno temu w sieci, kiedy w aptekach jeszcze był mały wybór probiotyków ginekologicznych.
umm rayan - witaj! Tak na luzie, bez ciśnienia na zajście, to najlepiej wychodzą staranka.
asiula85 - jak po wizycie? zostajesz tu z nami?
Ainhoa - trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę! Obyś wróciła z samymi dobrymi wiadomościami!
eliiza - życzę, żeby wymioty szybko przeszły! I tak już dużo przeszłaś jak na początek...
Błonka - gratuluję bijącego serduszka!
Jak ja się nie mogę doczekać, aż usłyszę moją kropcię!!!!!!!!!!!!!
Dziś pucowałam okna. Ja nie wiem jak niektórym udaje się to raz na kilka miesięcy,
jak ja po kilku tygodniach już nie moge wyjrzeć przez okno?!