katjusza77
szczęśliwa mama :-)
o jaaaaa - dziewczyny - toż to super pomysł, żeby się przy tej okazji spotkać jutro w Krakowie - co Wy na to?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
katjusza, ja nie dam rady jak pisałam wyżej:-( Tak Olga te deszcze wszytko wykończyły tak mówią dostawcy i plantator amator mój tata:-(
Nie nadrobię wątku... No nie nadrobię . Ale domyślam się, że chodzi o ciuszki dla Maleństwa malej.di. Ja mam kuuuuupę ciuszków po córkach mojego brata. Na nasze nieszczęście brat ma same córeczki a mnie się chłopak szykuje, więc musiałam zrezygnować (chłopaka w różowym nie zniesę, w kieckach też by dziwnie wyglądał ;-)). Ale jeśli chcesz, mala.di, to napisz czego byś potrzebowała i w jakich rozmiarach to przywiozę z powrotem od rodziców, przeglądnę i porobię zdjęcia tego co będzie Ci potrzebne – wybierzesz czy chcesz czy nie. Bo skończy się i tak na tym, że brat to wszystko powyrzuca albo komuś odda te całe siaty. Nic innego nie mogę zaproponować, bo kasowo u mnie też tragedia (musimy bardzo szybko wytrzasnąć spod ziemi kilka tysięcy na zadatek na mieszkanie żeby nam nie przepadło… nie wiem jak to zrobimy. I dzięki temu już wiem, że wózek kupimy dopiero po narodzinach Tymka :-(), ale ciuszkami mogłabym wspomóc :-).”kruszki” pisze:mala.di napisz czego Ci brakuje, ja dam znac co kupie i na jakie rozmiary, k8libby cos dorzuci, moze ktos jeszcze pomoze i dasz rade
Ja w ten weekend odpadam niestety.”katjusza” pisze:o jaaaaa - dziewczyny - toż to super pomysł, żeby się przy tej okazji spotkać jutro w Krakowie - co Wy na to?