Czesc dziewczyny.Jestem mile rozczarowana wczorajszym meczem.Tez zwykle nie ogladam tylko ewentualnie na wynik zerkne ale wczoraj tak mnie wciagna ten mecz,ze te poltora godz zlecialy nie wiadomo kiedy.A tz siedzial na necie i smial sie ze mnie ze sie wczuwam.Kompletnie go nie interesuje pilka.
Mnie bola wiazadla i spojenie to moze i ja podpytam czy nie ma takiej opcii ze znieczuleniem.Chociaz do bolu juz sie przyzwyczailam.dzis dopadl mnie bol wiazadel, trwal z 15 min i byl tak mocny ze cala sie spocilam i w koncu slabo mi sie zrobilo.
Dopiero mowilyscie ze do porodu 3 mies a teraz juz miesiac
Ale ten czas szybko leci ani sie obejrzymy ,na porodowce wyladujemy
A ja wczoraj stwierdzilam ze jestem mega zmeczona.....ubraniami.Jak slowo daje ,zawsze lubilam kupowac ubrania a teraz zaczynaja mnie denerwowac.Gdzie nie spojrze-pelno ubran.I tak codziennie luizka wywala i trzeba je skladac.Jak sie wkurze pozbieram swoje i luizki i wywioze ponad polowe do domu.I tak chcodze ciagle w kilku ulubionych bluzkach.Ale jak tz marudzi mi po co tyle ubran to sie na niego wkurzam.Wsumie to ma racje,ale co na to poradze skoro kupuje,kupuje i wraz nie mam sie w co ubrac jak przyjdzie co do czego.Tez tak macie?
Asia przynajmiej rozsadnie mysli-troche porzadnych ubaran i przynajmiej sa wykorzystywane i szafy na darmo nie zawalaja.Chyba tez tak zaczne robic.A moja luizka juz chce miec wlasna torebeczke
Codziennie biadoli ze nie ma.Musze jej jakas w ciuheksie albo na alegro kupic bo juz mnie uszy bola od tego jazgotania.
Kurde dzis juz nie wyrabiam.Ciagle jestem glodna.mi tam sie zoladek nie skurczyl.Wrecz przeciwnie-chyba sie rozciagna
Dla dzidziusia musze jeszcze reczniki kupic i zastanawiam sie nad mlekiem.Ale to chyba juz po porodzie.Najwyzej tz kupi jak nie bede miec pokarmu.Teraz zamierzam miec w razie czego swoje ,zeby znow sie nie prosic o dokarmianie.
Cos wy jakies nie wyzyte ostatnio jestescie i fantazjujecie o jakims facecie
No ale skoro Malinkakaizi pamieta ten glos juz ponad rok to chyba rzeczywiscie musi cos w tym byc.No tak zeby was sprowadzic na ziemie -kiedys jak szukalam pracy rozmawialam z facetem ktory tez mial mega seksowny glos i sobie go wyobrazalam a jaka podjarana szlam na spotkanie
okazalo sie ze to pan z pokaznym brzuszkiem,lysiejacy kolo 50-tki
Ale glos mlody,i przemily goscio
Sorki,nie bijcie