reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

Wiolcia ja do szkoly rodzenia ide od 18tego i na 1 zajeciach ma byc film o porodzie, nie wiem jak ja to wytrzymam, nie lubie ogladac takich rzeczy:dry: ale ciesze sie na te zajecia ogolnie, mam nadzieje ze mi cos dadza

reklama
”mala.di” pisze:
Ale dzień się zaczął super, zadzwonił do mnie ten r_p77 (?) spytac jaki chce kolor smoczków, bo nie zaznaczyłam... i wiecie co? on ma cholernie seksowny głos :-D
”cornelka” pisze:
haha, do mnie też dzisiaj dzwonił, z kolei po kolor czapeczki i dokładnie o tym samym pomyślałam :-D:-D:-D

No proszę, jaka porządna firma :-). Naprawdę pokazują klasę, bo w informacji podają, że jak się nie zaznaczy koloru to wysyłają losowo. Ja właśnie dzisiaj zrobiłam kolejną serię zakupów u r_p77. Ale kolorki od razu grzecznie podałam przy formularzu płacenia :-p. A teraz, po Waszych uwagach, aż żałuję… :-D

No i cóż... Teraz musimy wygrać z Czechami. Nic innego nas nie uratuje.

heheh :-D ale dzag, zeby nie bylo, ja nie zrobilam tego specjalnie :p kolory niedrapek napisalam, ale o smoczkach zapomnialam...zreszta w sumie one sa takie przezroczyste wiec uznalam ze lepiej jak wybierze losowo, a on sie dopytywal czy to dla dziewczynki i w ogole, zeby wiedziec ktore wybrac, super mily koles :-);-)
Nastepnym razem nie zaznaczaj koloru :-p

Jutro sie chyba zamecze... mam wizyte u gina i oczywiscie pociagi mi nie pasuja wcale, wizyte mam o 13 ale tam jest tak ze trzeba byc godzine przed zeby zdazyc sie wystac w kolejce do pomiarów, no wiec musze jechac tak ze bede juz na 11.20 tam... i to jak bede sie bardzo wlokła :-p bo nastepnym pociagiem juz bym sie spoznila... jakos slabo ukladaja ten rozklad, bo czasem sa 3 pociagi pod rzad co 10 min a czasem ponad godzine nic nie jedzie...

Uprałam dziś ciuszki, wrzucilam do bialych i rozowych rzeczy czerwona bluze maleńką (uznalam ze jak z lumpa to nie farbuje:p poza tym przerazala mnie wizja prania jej recznie) i mi troszke, ale tyko troszke, sie wszystko zaróżowiło ... ale za to plamy z wnetrza gondoli sie wyprały choc pani ktora mi sprzedawala mowila ze one jej nie zeszly w praniu.

ale z Was kibicki ;-) ja to sobie ogladalam seriale i tylko w przerwach przelaczalam, bo w sumie bylam ciekawa wyniku, ale nie czaje jak mozna sie gapic poltorej godziny w kolesi biegajacych po trawie :-p

Ostatnia edycja:
Ja zaznaczyłam kolor czapeczki,a i tak zadzwonił :p więc Dag, nie wszystko jeszcze stracone :-D

Kurde, fajny mecz, szkoda, że nie strzeliliśmy jeszcze jednej bramki... A synek chyba wyczuł emocję, bo kopał jak szalony :-) Mały kibic, w końcu imię ma po Leo Messim :-p

Asia kurdeeeee, nie trafilysmy z obstawianiem, zalamka:szok: A tak serio to mnie zaskokneli chlopaki, no chyle czolka:tak:
Dzag a tam musza...;-) wlasnie o to chodzi ze oni nic a nic... i... pewnie bedzie jeszcze wiekszy szok:-)

a ja mysle ze nas selekcjoner to fajny czlowiek, widac ze pasjonata a nie jak poprzednicy dla kasy..
to byl dobry mecz, a Kuba poszedl fachowo z brameczka :)
moje dziecie tez kopalo jak szalone, obok corka z traba, Ona chodzi czasem w szkole pograc i dopinguje ostro :)
ja sledze kazdy mecz, mam przyjaciol w anglii oczywiscie, ale i w szwecji :) tyle ze szwecji to jakos nie bardzo mi sie dopingowac :) jest jeszcze niemiecka druzyna, duzo znajomych tam mamy, co by nie bylo, ja wierze w naszych, jak sie nie wierzy to sie nie ma co spelniac!
trzeba miec marzenia :)
do jutra kobitki
jutro mam na rano polozna

Dzis bylo bardzo pracowicie a maly od rana sie rozpycha i szaleje, od6 jestem na nogach wlasnie dopiero wzielam prysznic i sie polozylam. Pracowalam dzisiaj zakladalam dziewczynie wlosy 5 godzin w jednej pozycji i plecy mi odpadaja do tego zauwazylam ze cieknie ze mnie bardzo duzo uplawow nie wiem czy to normalne czy Wy tez tak macie? do tego wstawilam pranie wlasnie leci pralka, bylam na zakupach zrobilysmy z kolezanka obiad bo przyszla do mnie na pare nocy kiedy nie ma mojego A , zdycham jutro rano tez trzeba wstac i ide na przymiarke sukni po poprawkach a pozniej na paznokcie jade nie wiem jak wysiedze bo zdycham juz teraz :( do tego brzuch mnie boli i caly twardy jest maly ma czkake bo czuje podskoki w brzuszku ehhhh zly dzien ...

reklama
Do góry