reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

LaRemi, no i ładnie grali, a strzelił wiadomo kto wieloletni piłkarz Wisły Kraków, naszej drużyny:tak:

mala.di, nawet 73 letnia babcia mojego M ogląda wszystkie mecze, ona w ogóle jest taka ciekawa świata zaczyn dzień od prasówki i zawsze wie co się w świece dzieje. Moja za to tylko Radio Maryja i tv. Ja mam dziś dzień od 8 do 21 w sądzie pewnie będziemy sporo pisać i akt czytać, no a potem zajęcia:-(

No, a ja dziś postanowiłam brać fenka nocnego co 8 h tak jak sugerował gin, trzeba się wysypiać, mało czasu na spanie pozostało.

reklama
Witam Was dziewczynki z deszczowej W-wy.
No i mamy bohatera sierpnióweczek . A kto? Pan z allegro;-) Żeby On wiedział jaki jego głos szał tu robi. Chyba, aż coś u niego zamówię i koloru nie podam:-) A co przyjemnych chwil nigdy za dużo
Ja dzisiaj miałam zacząc prać ubranka dla Młodego, ale przy tej pogodzie to bez sensu. Poczekam na słoneczko i naturalne schnięcie.

hehe ja też jakis czas temu kupowalam u r_p77 ale też grzecznie podałam
:-( ja dzisiaj biegam po urzędach:/ nie dla siebie wpadłam wydrukować tylko upoważnienia:nerd:

Cześć kangurki:)
Dominiczko nie narzekaj z ubrankami zdąrzymy jeszcze a lepiej żeby na nasze spotkanie nie padało:)
Ja głos tego pana pamiętam jeszcze z zeszłego roku bo też od nich brałam akcesoria i zadzwonił bo chwilowo zabrakło mojego koloru więc chciał wiedzieć czy czakamy czy dać inny:)
asia.85 współczuję ci tego,że cały dzień masz zajęty a gdzie czas na nic nie robienie?

witajcie :)

ja wczoraj tak posprzątałam że pękam z dumy, teraz jest tak miło :) mąż się mnie pytał czy przygotowuję się do testu białej rękawiczki :p a tak apropo to pomyślałam że trzeba by umyć na lodówce, a moje szafki w kuchni wołają o pomstę do nieba... (tzn że nie są idealnie czyste :p)

heheh ja pranie niemowlęcych ciuszków mam co kilka dni :p (jak pewnie każda mama, a takie mamy jak sempe to już nie mówię...) - i właśnie od dwóch wisi pełniutki wieszak i czeka na wyprasowanie. i nie patrzę już jaka pogoda jak stawiam pranie :p jeszcze się wam to pranie maleńkich rzeczy dziewczyny nieźle znudzi :) a zwłaszcza wieszanie :p któraś tu pisała że małe się szybko prasuje, może i prawda, ale cała pralka "dorosłych" rzeczy to powiedzmy 20 sztuk ubrania, a cała pralka dziecięcych to czasem nawet 50 kawałeczków :D całe pranie normalne prasuję godzinę a dziecięce ze dwie spokojnie :p ale chyba się na to dziś w końcu skuszę :)
jakiś dobry humorek mam, nie wiem czemu...
miłego dnia :)

Olga ja to, co muszę na bieżąco to też piorę bez względu na pogodę, bo mój szkolniak prawie codziennie inne rzeczy musi zakladać, bo tak się wszystko samo brudzi;-)Chodizło mi o rzeczy dla najmłodszego. Tak lubię zapach upranych rzeczy wysuszonych na dworze, że poczekam,,,Przecież mam jeszcze ponad miesiąc;-)
IZa widzę, ze mój wczorajszy sms Cię obudził i znowu jesteś z nami. Super, bo mi CIebie brakowało i martwiłam się czy wszystko o.k.

Olga RaQ o widzisz a ja cwana jestem 11 lat temu sobie pomoc sprawiłam i teraz ubranka dziecięce moja córeczka prasuje -uwielbia to -fakt połowa z tych rzeczy zaraz znika w jej pokoju u=i na lalce mogę oglądać:) Strasznie się moja córa wczuwa do przyjścia siostry ciągle na lalce ćwiczy zmiany pampersów,ubieranie nosi na rękach a lalka już od kilku lat leżała w szafie niużywana trzymałam tylko dla 3 letniej chrześnicy:)
domi78 no obudziłam muszę przyznać wstyd mi było,że nic nie piszę i nie wiem co u was teraz postaram się być na bierząco -dopuki dzieci jeszcze mają szkołę ,bo póżniej będzie ciężko się dopchać:(

”mala.di” pisze:
Uprałam dziś ciuszki, wrzucilam do bialych i rozowych rzeczy czerwona bluze maleńką (uznalam ze jak z lumpa to nie farbuje:p poza tym przerazala mnie wizja prania jej recznie) i mi troszke, ale tyko troszke, sie wszystko zaróżowiło ...
Na szczęście Ty lubisz różowy :-D.

”mala.di” pisze:
ale nie czaje jak mozna sie gapic poltorej godziny w kolesi biegajacych po trawie :-p
Jakie półtora… Od kilku dni meczyki u mnie od 18:00 do 22:30 :-D.

”kruszki” pisze:
to byl dobry mecz, a Kuba poszedl fachowo z brameczka :)
…ale do Adamiakowej nie podał… ;-) Bo "u Smudy bez zmian" :-D. I Adamiakowej nie wprowadził... A może byłoby dla nas 2.

”domi78” pisze:
No i mamy bohatera sierpnióweczek . A kto? Pan z allegro. Żeby On wiedział jaki jego głos szał tu robi. Chyba, aż coś u niego zamówię i koloru nie podam. A co przyjemnych chwil nigdy za dużo
A ja się czuję pominięta, do wszystkich dzwoni tylko nie do mnie :-p. Z resztą opisy dziewczyn są tak inspirujące, że głos to już dla mnie mało w tym momencie. Trzeba namówić Olgę RaQ, żeby się przedreptała do tej hurtowni, znalazła tego pana co dzwoni, zrobiła mu zdjęcie i pozdrowiła od Sierpniówek z BabyBoom :-D. Bo Olga też z Bielska-Białej jest.

No, to po porannej rozgrzewce na forum wciągam szybko śniadanko i lecę do Pepco, H&M i apteki. A popołudniu znowu doradca kredytowy...

domi, no ja wiem wiem że dla maleństwa się na razie tak celebruje :D ja w sumie do teraz bardzo to lubię - zajmować się ciuszkami dla Natalii, tylko teraz to tak jakoś bardziej lubię myśleć o tym niż to naprawdę robić ;)

Malinkaizi - a ile córa ma? :) super że tak pomaga :) haha no ciekawe jak to będzie jak Natalia razem z siostrą kiedyś będą mi pomagać w domu :) wyzwaniem będzie tak je do tego wdrożyć żeby sprawiało im to przyjemność, tak żeby same kiedyś były dobrymi mamusiami :)

reklama
Do góry