M
milionka
Gość
wierzę w cud nad wisłą :-) obstawiam 2:1 dla Polski ta ciąża robi z człowieka wariata
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale dzień się zaczął super, zadzwonił do mnie ten r_p77 (?) spytac jaki chce kolor smoczków, bo nie zaznaczyłam... i wiecie co? on ma cholernie seksowny głos
Dziewczyny, zdarza Wam się mieć więcej niż 1 kartę ciąży u jednego lekarza, jeśli liczba wizyt jest większa niż standardowo zaplanowane? Mi już zostały 3 rubryki do wypełnienia, a wiadomo, że wizyty niebawem będą częstsze...
Dziś kolejny dzień Allegrowych poszukiwań-mam nadzieję, że z każdym dniem będzie coraz lepiej, bo wczoraj od nadmiaru informacji rozbolała mnie głowa.