Asiu według M ciemna. On to określił taka jak na koniec okresu. Skąd on to wie, jaka krew jest na koniec okresu? Takie ciemniejsze plamki A z nauką to tak jest w niektórych zawodach. Ja ciągle robię jakieś podyplomówki, dodatkowe kwalifikacje, muszę też superwizować swoją pracę... Taki zawód... Mój M się smieje, że do konca życia tak będzie, ale ja to lubię, bo mam poczucie jakieghoś rozwoju i to mi daje też kopa na życie..
Kruszki o to ja dzisiaj żywieniowo podobnie- tosty z dżemem. Choroba lodówka nam się pusta robi. Muszę jeszcze M przed pracą do zakupów wykorzystać. A z zabijania czasu właśnie z Młodym kolorowanki pokolorowałam. Wyższa szkoła jazdy, bo najpierw trzeba działanie wykonac i zgodnie z wynikiem dobrać kolor;-)
Kruszki o to ja dzisiaj żywieniowo podobnie- tosty z dżemem. Choroba lodówka nam się pusta robi. Muszę jeszcze M przed pracą do zakupów wykorzystać. A z zabijania czasu właśnie z Młodym kolorowanki pokolorowałam. Wyższa szkoła jazdy, bo najpierw trzeba działanie wykonac i zgodnie z wynikiem dobrać kolor;-)