reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

witajcie dziewczynki dopołudniowo, ja dziś w niebiańskim nastroju, szczegóły zostawię na odpowiednim wątku, sempe - współczuję, przeżyłam zapalenie miazgi, skończyło się tak, że kazałam sobie wyrwać zeba!

reklama
kakakarolina nie powinnaś teraz czytać o takich złych rzeczach ale powiem ci ,że dla mnie to podwójna niesprawiedliwość ona była tak jak ja lipcówką ;ja zostałam bez dziecka o jej dzieci bez mamy;to jest niesprawiedliwe;( Rozdzielić dzieci od Matki na tak długo....

sempe oj współczuję nie ma nic gorszego niż ząb a jak jeszcze do tego się jest w ciąży-masakra jakaś.

A ja właśnie od wampirów wróciłam ;jak ja tego nie lubię na dodatek mój gin zlecił mi tyle badań z osiem probówek musiałam zapełnić aż się pożaliła nade mną jedna mocherowa,że całą krew ze mnie spuszczają.

Witam wszystkie sierpniowe mamusie :)

W poniedziałek mam wizytę u gin, już nie mogę się doczekać :) Jeśli wszystko będzie dobrze również zostanę sierpniową mamusią :)

Dziewczyny jak sobie radzicie jak macie niskie ciśnienie ja ledwo chodzę jak mam dłużej postać to mi się od razu w głowie kołuje. Zawsze mnie kawusia na nogi stawiała a teraz mam odruch wymiotny..chyba w ciąży jestem hehe

Witam Kochane

Nie ma mnie niestety, bo Radek się zaraził jednak i męczymy się z jego choróbskiem. Oczywiście nic przy nim nie mogę zrobić. Chodzi i mędzi całymi dniami a w nocy zero spania, bo mu się nosek zapycha ;/ Biedaczek mój malutki mam nadzieję, że szybko wyzdrowieje...

Witam nowe sierpnióweczki :tak: Dużo nas, będzie cudownie jak się zaczniemy wszystkie rozsypywać od lipca do września :tak:

Malinkaizi zapalam światełka dla Twoich Aniołków (*)(*) Na pewno cieszą się, że będą miały rodzeństwo :) Tym razem "ziemskie" jestem tego pewna!

Ostatnia edycja:
Hej
Sempe trzymaj sie:tak:
Witam nowe mamusie!
Mnie juz tez kaszle i nochal zatkany:baffled: A tu trzeba zaczac myslec o jakims praniu i pakowaniu:no: a weny brakprezentow zero chyba jutro pojade na sklepy ,maz ma wolne ,jedzie tylko opony wymienic i do 17 moge kupowac:tak:

Black_Opal dziękuję Ci kochana -ja też jestem tego pewna
:tak: dużo zdrówka dla Radzia:*
karola82_82 jak chcesz jutro na zakupy wyruszyć to dziś marsz do łóżka z kubkiem gorącego mleka z miodem czosnkiem i czym tam jeszcze najzdrowszym na świecie. Kuruj się kochana.

Sempe trzymaj się jakoś. zdrówka
Malinkaizi jak tu nie czytać jak jak wół napisane :no: nie powinno tak być
BlackOpal a stosujesz olbas oil. U nas dzięki niemu nocki przespane zawsze (tzn przespane tak jak zawsze czyli z czterema pobudkami :-D)
Karola81 zdrowiej kochana

A ja chyba dziś uderzę na zakupy. Ale żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce.... Normalnie uwielbiam zakupy ale w tym tłumie to mnie pewnie szlak trafi ale będzie tylko gorzej a prezentów jak nie było tak nie ma. Jeszcze jutro do Ikei muszę podjechać bo mama zażyczyła sobie talerze a tam to w ogóle jest jak w Boże Ciało procesja. I bombki chciałam nowe i lampki.... i pierniczki muszę upiec. Dobrze, że okna umyłam już we wrześniu ;-)
Kurde od rana mi oko skacze i wkurza niemiłosiernie :wściekła/y:

kakakarolina to ty może lepiej dziś na zakupy nie chodz nigdzie albo przynajmniej męża ze sobą zabierz bo jak ci w Ikei zacznie to oczko latać to panowie będą się czuć lekko skrępowani,że taka ładna babeczka oczka do nich puszcza
:-D
Oj te prezenty u mnie też jeszcze wszystko w lesie dobrze,że gitara dla starszej już w szafie schowana i pet shopy dla młodszej a jeszcze siedmioro dzieci na prezenty od cioci czeka ech;(

reklama
Dziewczyny jak sobie radzicie jak macie niskie ciśnienie ja ledwo chodzę jak mam dłużej postać to mi się od razu w głowie kołuje. Zawsze mnie kawusia na nogi stawiała a teraz mam odruch wymiotny..chyba w ciąży jestem hehe

Ja też z niskociśnieniowców, poza kawą, koniakiem, albo tabletkami na podwyższenie ciśnienia ponoć woda z cytryną na cczo pomaga - stawia na nogi a dodatkowo oczyszcza organizm z toksyn.

Kakakarolina - nieźle sobie twój synek wymyślił - zupka stop :-D

Sempe - łącze się w bólu, też mnie dopadły mdłości i wymioty i już mam dość :wściekła/y:

Witam nowe sierpnióweczki :-)

Do góry