mgielka2008
Fanka BB :)
hej dziewczyny a powiedzcie czy podosić moją córcię? ma 15 kilo mój mąż twierdzi że nie wolno ale jak dzieciak nie widzi mi cały dzień to trudno sie dziwić że chce na ręce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mysle ze kazda mama wie podswiadomie na co moze sobie pozwolic a na co nie a ja w ogole mam bzika na punkcie bezpieczenstwa, np ostatnio nie zdawalam sobie sprawy ze jazda autobusem moze byc "niebezpieczna" ustapilam miejsca starszej ode mnie kobiecie. kolo 60 moze, i autobus gwaltownie zachamowal.. ledwo sie utrzymalam rurki... i potem doszlo do mnie ze gdybym bezpiecznie siedziala to bym sie tym nie musiala martwic... tymczasem prawie upadlam na srodek autobusu...
Mgielko, ja na początku drugiej ciąży podnosiłam trzylatka... też tak ok. 15kg.hej dziewczyny a powiedzcie czy podosić moją córcię? ma 15 kilo mój mąż twierdzi że nie wolno ale jak dzieciak nie widzi mi cały dzień to trudno sie dziwić że chce na ręce