reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2012

Doti, BARDZO dziękuję Ci za te słowa. Chyba sobie je wydrukuję i w momencie jakiegoś zwątpienia będę czytała, uderzając się delikatnie w łeb, może coś do niego trafi :-D Właśnie tak sobie myślę, że wolałabym nie wiedzieć o tej pępowinie, bo tak czasem inna jest świadomość i spokój.A najważniejsze, nie czytać innych wiadomości, które potencjalnie mogłyby mnie zaniepokoić, muszę sobie do wbić do swojej łepetyny. Idę szykować obiadek, myśli zabiję. A na deser ciasto z przepisu Nataszki z truskawkami - mam nadzieję, że wyjdzie :-D Miłej soboty dziewczynki :tak:

reklama
K8libby, ja wiem ze piwo ze sprajtem to nie mojito, ale widac w pizzy hut wymyslili sobie taką wersje :-p pewnie dlatego ze licencji na inny alkohol nie mają, ale mogli tez zrobic wersje bezalkoholowa przeciez...
dorzucili tylko listek mięty jeszcze, ale bez lodu

Agnieszka, zazdroszcze cierpliwości do tych robótek ręcznych ;-) haftowanie jest super ale ja daje rade najwyzej jakiegos malego miśka wyhaftowac, wieksze rzeczy to zaczynam i sie zniechecam jak patrze ile to jeszcze roboty....

Bylam dzis w sklepie i strasznie mi sie spodobal wózek chicco enjoy fun fioletowy, jest przecudowny, nawet tani bo 1500 z fotelikiem, ale chyba i tak lepiej bedzie kupić używke... tylko ze z tych juz kolory sa tylko albo szarawe ktore wykluczam albo jest seledynowy i pomaranczowy, i nie moge sie zdecydowac... to strasznie ciężka decyzja :-p I automatycznie ten roan marita przestal mi sie podobac...
ten chicco ma skretne kola i cos co bardzo lubie - dwie rączki, prowadzil sie super,przynajmniej po tej ograniczonej dosc bardzo sklepowej przestrzeni

ide pożreć pizze:-D miłego dnia;)

Witajcie
Ja dzisiaj mam malowania ciąg dalszy:) ale kolorki coraz bardziej mi się podobają:)
Właśnie popijam bavarie:) A i wkurzylam się bo wygrałam stanik na allegro i nagle sie dowiaduje, że drugi kupujący wybrał rozmiar który ja chciałam:( A ja myślałam że skoro aukcja dla dwóch wygrywających to każdy wymieniony rozmiar jest w ilości 2 szt, a tak dupa co zresztą jest wbrew regulaminowi czego ze złości nie omieszkałam napisać sprzedającemu-a co!
Miłej reszty dzionka życzę :)

oranyyy, ale to w ogóle chyba byloby niezgodne z regulaminem jeśli ten sprzedawca kazałby Ci kupić teraz ten stanik, ktorego wlasciwie pewnie nie użyjesz. ja bym mu nie przelała kasy na konto, uzasadnila to piszac wiadomosc i tyle.

kase przelałam zanim się zorientowałam co i jak, dobrze że jak to ja upolowałam za grosze, mogłabym się kłócić że ma mi z kosmosu ten który chce wyczarowć ale stwierdziłam że wybiore ten ciut wiekszy bo biust mi jeszcze rośnie:p najwyżej się nie przyda

no ale w sumie jeśli jest ciut większy to faktycznie istnieje duże prawdopodobieństwo że niedługo bedzie w sam raz ;-)

Nigdzie u mnie nie ma bavarii, 5 sklepów obeszłam. W końcu kupiłam lecha free. nawet smakuje jak piwo :-D ale jednak dziwnie, tylko pol wypilam, drugie pol zostawie na jutro

Ostatnia edycja:
Moim zdaniem straszna komplikacja z tym że tu mamy komentować posty z tamtego szpitalnego wątku. Jeśli ktoś w szpitalu nie ma stałego dostepu do laptopa to moze byc mu baaardzo baaardzo ciężko dogrzebać się tu do odpowiedzi na jego posty. Bo tu przeciez nawet jak kilka godzin kogos nie ma to jest mnostwo do nadrabiania...

Witajcie, uważam jak mala.di, że komentowanie wątku szpitalnego tutaj gdzie piszemy o wszystkim wprowadzi tylko zamieszanie.
A propos watku z wiesciami szpitalnymi ja tez uwazam ze to bez sensu komentowac na glownym. Sama wiem, ze ciezko mi bylo cos napisac i potem czytac na biezaco uzywajac tylko telefonu a nie kazdy moze miec dostep do laptopa w szpitalu, wiec nadrabianie watku glownego gdzie tak duzo piszemy jest naprawde klopotliwe w szpitalu.
dziewczynki, jakis czas temu odbyla sie kilkudniowa debata aby watek wiesci szpitalnych zrobic nie komentowanym, tak tez sie stalo, zgubimy sie jesli bedziemy go komentowaly i kiedy bedziemy chcialy sie dowiedziec czy cos komus dolega (mam nadzieje jednak ze nie bedzie) to zanim odszukamy jakies informacje, poniewaz wszystkie bedziemytam pisaly, to porazka, zrobi sie balagan
przelece ten watek u innych forumowiczek na babyboom i zdam Wam relacje jak to rozwiazuja :)

a ja jutro ide do cyrku :) a potem na kawke komunijna, nie wiem co ubiore :/ przeciez nie mieszcze sie w nic! a mam jedna kiecke taka wizytowa ciazowa, ale jest czarna i wygladam w niej jak z lat wojennych dzieci mialy takie kiecki do szkoly :D no masakra po prostu
ide podlac trawniczek, dzien spedzilam dosc aktywnie, pojechalismy na silownie, do szkoly tanca, silownia dla mojego M., tance dla malej, ja na silownie zaczne chodzic po pologu, trzeba jakies progress robic :) no to tyle
u nas dalej upaly, jest cudownie bo w koncy taki przyjemny wiaterek sie zrobil
M.pojechal na nocke wiec bedzie o 6rano :/ zbudze go kolo 11 i polozy sie w ogrodzie, opali blade dupsko troszke ;)
milego weekendu :) buziaki

To mnie jakoś ominęła ta debata:-p pamietam tylko że za dwa jakies wpisy czytalam na temat tego, i nagle juz ktos zrobil watek bez komentarza. On wtedy naprawde sluzy tylko informacyjnie... a chyba duzo dziewczyn, w sytuacji trafienia do szpitala oczekuje wsparcia jakiegoś szczegolnie ze teraz jeszcze jesli trafiamy do szpitala to gdy cos sie dzieje złego, a nie dlatego ze juz przyszedl czas na poród. I też mi sie w glowie teraz pojawia pytanie, czy Nina ktora tam sie ostatnio wpisywala nie poczula sie olana bo w calym tym galimatiasie nie zczaiła, majac na glowie wieksze zmartwienia, ze nagle juz na tym watku nie mozna odpisywac.
Ja bym sie bardziej zastanowila jak ktorakolwiek z nas ma tutaj, wśród tylu wpisów i to zazwyczaj dosc dlugich, bo opisujemy tu czesto caly swoj dzien, ma znalezc odpowiedz na swoj wpis... tam z pewnoscia byloby sto razy latwiej doszukac sie wszystkiego.
Zresztą, jak tam chcecie.

Ostatnia edycja:
reklama
hehehe ja nie moge patrzec na siebie tylko na to ze corka chce pojsc do cyrku :D
poza tym ten cyrk to holenderski jest i nie ma w nim ani jednego zwierzaka, sami ludzie :D czysty cyrk bedzie, ide poogladac te watki w innych dzialach i dam znac jak dziewczyny rozwiazaly ta sprawe ;)
dobra jestem
przejrzalam maj czerwiec lipiec i wszedzie te watki sa bez komentarza, wiec mysle ze powinnysmy temat takze takim pozostawic, maja rozpakowane listy mamusiek takze bez komentarza, zdjecia swiezych bobaskow takze bez komentarza
to wszystko sluzy zachowaniu porzadku
no to tyle :)
ide cos zjesc bo 2gofry to cos malutko ;)
a potem musze napisac list o nowy plot bo moi sadziedzi sa niesamowici, ostatnio co wieczor pala smieci! no masakra... nie chce ich ogladac, a stary plot sie sypie :/
jutro do cyrku na 15 a potem na komunijna kawke, dalej nie wiem co mam ubrac :]

Ostatnia edycja:
Do góry