mala.di tu znalazłam przepis na placek z rabarbarem, niestety mało babeczka pokazuje, jak się obchodzić z tym "owocem"
;
Placek z rabarbarem [[url]www.MojeCiasto.pl] - YouTube[/URL], ale za to tutaj w krótkim ujęciu pokazuje kobieta, jak obrać rabarbar:
Jak obierać rabarbar - KOTLET.TV - YouTube. Tu kolejny przepis:
Ciasto drożdżowe z rabarbarem | PozytywnaKuchnia.pl - YouTube. I ostatni z przepisów, na którym trochę więcej kobieta poświęca uwagi przygotowaniu rabarbaru:
Ucierane ciasto z rabarbarem - Kotlet.TV - YouTube
Wybaczcie, jeśli zapchałam nie ten wątek, co trzeba.
Mała.di, gdzie można nabyć ten krem krugera? To jest dostępne w sklepach, czy robi się samemu
?
Domi,mój też, jak coś mu nie idzie, lub robi coś po raz pierwszy i okazuje się to trudniejsze, albo czuje presję, to też nerwami strzela na wszystkie strony. Już mu powiedziałam, że bardzo się cieszę, że jednak ustąpił z kaflami do łazienki, kuchni i przedpokoju, bo co on by się nadenerwował, a ja po drodze nasłuchała, to szkoda gadać
Doti,nie dziwię się,że dzieci się drą z bólu z powodu wyrzynających ząbków. Sama już wczoraj miałam ochotę wszystko gryźć i płakać. I wyrwać sobie wszystkie zęby, żeby w ogóle nic nie czuć. Na razie tylko w uchu strzyka. Muszę iść zrobić sobie płukankę do ust.
Chyba też skuszę się na zrobienie drożdżowego Natalkowego jutro.Może właśnie z rabarbarem i truskawkami a co
a z tymi dziećmi to jest nieźle -na pewno po swojemu bardzo przeżywają przyjście na świat rodzeństwa - masa mieszanych uczuć i poczucia zagrożenia. i rodzic musi jednak mieć na tyle podzielną uwagę, by obdarzyć nią dwoje, a czasem i więcej dzieci. Godne podziwu, naprawdę
Jeśli chodzi o prezenty dla mam, to chyba rzeczywiście pomyślę dla jednej nad książką, a dla drugiej nie wiem, może nad jakimś ciuchem,ale chyba z allegro, bo z domu mi się czasem ciężko ruszyć. Idę powoli szykować obiad - chyba jednak zrobię tę rybę. Do usłyszenia