reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

reklama
Ja tylko na moment, bo mam szał w robocie. Tylko w skrócie na tym wątku : zastawka w serduszku się domknęła i nie ma śladu po jakichkolwiek nieprawidłowościach. Wszystko jest książkowo. Poza tym, że młody znowu fiknął i siedzi na dupce głową do góry :-)

Uciekam do roboty. Buziole i miłego dnia.

ojezuuu potrzebuje tego ! szczegolnie nektarynki !!!!!!!!! nie wytrzymam zaraz!!! po co to napisalas :p

Pocieszę Cię, że to jeszcze nie ten smak:p i cholernie drogie były:p

Ja dzisiaj planuje nawiedzić przyjaciółkę i jej 8 miesięczną dzidzie :)

aaaaa i pierwszą noc bez siusiania do 7:0 przespałam SZOK!!!
Miłego dnia:-)

Witajcie Kochane,

ale jest upalnie. Całą noc okno miałam otwarte na oścież i było super świeżo i chłodnawo,ale z rana przywaliło słońcem i już znacznie gorzej się oddycha.

Co ja się w nocy nacierpiałam. Tak mnie narywało to dziąsło od wyrzynającej się ósemki a to z kolei zaczęło promieniować na ucho. Dramat mówię Wam. Zaraz zadzwonię do mojej dentystki, bo już nie mogę znieść tego bólu - dziąsło w połączeniu z uchem i migdałem żyć mi nie daje :wściekła/y: Że też musiało mnie to teraz nawiedzić.

K8libby
skusiłaś mnie tymi zakupami w Lidlu. Chyba też się wybiorę, choć jak z rana już takie kolejki, to nie wiem, czy coś jeszcze będzie ;-) W jakim rozmiarze te body Ty i Kakakarolina kupowałyście?

Kakakarolina kusisz :-) Ja poproszę chłodnik,chętnie się nim najem :tak: A o truskawkach to nawet nie wspomnę.

Miłego dnia dziewczynki :tak:

witam,
dziewczyny poszły po 3dniach do przedszkola:-) szybko poradzilismy sobie z katarem

wypiłam koktajl truskawkowy i czekam na "podopiecznego" ma 7,5m-ca, od dzis zaczynamy aklimatyzacje:-) czyli jakies 2h dziennie...
na stałe (8hdziennie) przyjdzie 4czerwca....

sikam jak stara sikawka!!!!:laugh2:

Miemie współczuje Ci bólu dziąsła... psikaj sobie kilknascie razy dziennie to miejsce tantum verde! działa znieczulająco:-)

MieMie ja bodziaków nie kupuję bo mi one w praniu znikają :-( już się wcześniej kusiłam i żałowałam. Z ubrań dziecięcych w Lidlu to ja tylko piżamki preferuję. A ubrań ciążowych było u nas mnóstwo więc to pewnie od Lidla zależy ale jakość taka se. Chociaż siedzę teraz w tych za dużych legginsach i zaczynam być zadowolona :-D cena czyni cuda a po ogródku trzeba w czymś chodzić

k8libby lidl ma zawyżoną rozmiarówkę 62-68 będzie jak znalazł na przyszłą wiosnę ;-)

ja jestem ciekawa tego termometru w lidlu, ktoś mi mówił kiedyś że bardzo dobrze działa. może podskoczymy tam dziś, zobaczę

na razie zbieram się na spacer, pogoda nieco niepewna ale może nas nie zleje... przynajmniej chłodno... niebo zaciągnięte na szaro ale przebija się słońce no i wg meteo nie ma padać... najwyżej się gdzieś pod drzewkiem schowamy, wezmę pokrowiec na wózek. tylko nie wiem jak Natalię ubrać

z mężem pogodziłam się wczoraj, jest OK... mam nadzieję że będzie już teraz znów lepiej przez jakiś czas. będziemy się starać robić więcej rzeczy razem, no i on mi myje gary jak coś w zlewie zalega :) od razu mi lepiej dzięki temu... no i jak widzę że on coś robi to mnie to też motywuje żeby bardziej ogarniać wokół siebie no i jest ładny porządek i od razu milsza atmosfera

no i w sobotę jedzie jeden szczeniak, zostanie jeden to też już znów luźniej bo przez te psy też nerwy są że się nimi zajmuję i że brudzą i o to też spięcia, z jednym to już jakoś będzie... niby w niedzielę mają ją jedni oglądać ale to hodowcy a ona nie bardzo hodowlana (w sumie eksterierowo najsłabsza z miotu) więc pewnie jej nie wezmą. Ja chcę jak najlepiej dla przyszłych nabywców więc jej nikomu siłą wciskać nie będę, potrzymam ją jeszcze, szkolę ją już, umie "siad" i "do mnie" z siadem przed nogami, kochana jest. Chcę ją dać komuś kto będzie ją szkolił bo ona idealna do tego

ok, ryzyk-fizyk, zbieram się na ten spacer.

rany, ja się nic nie odnoszę do Waszych postów, tylko piszę swoje i znikam, ale jakoś mam tak podły humor i tyle do zrobienia przy kompie a za nic się nie mogę zabrać. Może po spacerze będzie mi lepiej... idę, dzielnym trzeba być. uuu, jaka czarna chmura. ehh... trzymajcie kciuki żeby mnie nie zlało

Olga - moja Natka jechała do żłobka rowerkiem w leginsach i podkoszulce z krótkim rękawkiem i było ok ;-) u nas 24 stopnie, lekki wiaterek i słoneczko ;-)

reklama
Do góry